Rize İmsakiyesinde Düzeltme

Rize İmsakiyesinde Düzeltme
Bugün sitemizde yer alan "Rize'nin Ramazan İmsakiyesi" adlı haberimizde düzeltme yapılmıştır...

Bugün sitemizde yer alan "Rize'nin Ramazan İmsakiyesi" adlı haberimizde düzeltme yapılmıştır. Tüm okuyucularımızdan, önceki haberimizde yanlış bilgi verdiğimizden dolayı özür diler, haberin düzeltilmiş ve doğru olanını yayınlıyoruz.

Rize İl Müftülüğü kaynaklı Rize'nin Ramazan İmsakiyesi adlı bugünkü haberimizde "Rize İl Müftülüğü Ramazan Ayı boyunca vatandaşların Teravih Namazlarına daha rahat yetişebilmeleri için "Yatsı Ezanı" vaktine Diyanet takvimine göre 15 dakika daha ilave yaparak camilerde Yatsı Namazı'nın 15 dakika daha sonra kılınması için karar aldı." ibaresi yer almış ve bu bilgiler imsakiyede Teravih Namazı bölümüne 15 dakika ilave yapılarak yazılmıştı.

Bugün, Rize İl Müftülüğü tarafından 2010 Ramazan Ayında Teravih Namazı'na 15 dakika ilave yapılmayacağı ve Teravih Namazı'nın Diyanet takvimindeki Yatsı Ezanı saatinde kılınacağı bildirildi.

Bilgilerin Rize İl Müftülüğü'ne ait resmi siteden alınması ve düzenlenerek sitemizde yer almasında olay53 olarak suçumuz olmasa da tüm okuyucularımızdan özür diler, Rize İl Müftülüğü tarafından yeniden düzenlenen Rize İline ait Ramazan İmsakiyesini yeniden yayımlıyoruz.

İŞTE RİZE İLİNE AİT 2010 YILI RAMAZAN İMSAKİYESİ

3a.jpg

3bb.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/rizenin-ramazan-imsakiyesi-20699.htm