Rize İŞKUR ve SGK İş Adamlarını Bilgilendiriyor

Rize İŞKUR ve SGK İş Adamlarını Bilgilendiriyor
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, TSO Ardeşen şubelerini ziyaret ederek değişen mevzuatlar ve desteklemeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Rize Çalışma İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Kiraz ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Rize İl Müdürü Mustafa Bakırcı, beraberindeki heyetle birlikte TSO Ardeşen şubeleri yönetim kurulu ve üyelerine bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ocak’taki iş dünyasına yeni bir istihdam seferberliği çağrısında bulunduğu İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında iş dünyasına, girişimcilere 8 farklı teşvik (Yeni istihdama ücret desteği, Yeni istihdamın SGK primine, vergisine destek, kısa çalışma ödeneği, asgari ücret desteği, düzenli ödemeye devamlı destek, kalkınmaya ilave destek, önce işbaşı eğitim sonra istihdam desteği, İhtiyacınıza uygun nitelikli işgücü eğitimine tam destek)  hakkında bilgilendirme yapıldı. Tüm bu teşviklere ilişkin tüm detaylara istihdamseferberligi.org adresinden ulaşabilmek mümkün.

Program, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu tarafından İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz'a ve SGK İl Müdürü Mustafa Bakırcı'ya plaket verilmesiyle sona erdi.

rize-iskur-ve-sgk-is-adamlarini-bilgilendiriyor-(1).jpgrize-iskur-ve-sgk-is-adamlarini-bilgilendiriyor-(4).jpgrize-iskur-ve-sgk-is-adamlarini-bilgilendiriyor-(3).jpgrize-iskur-ve-sgk-is-adamlarini-bilgilendiriyor-(5).jpg

rize-iskur-ve-sgk-is-adamlarini-bilgilendiriyor-(2).jpg