Rize İŞKUR'dan Meslek Edindirme Kursuna Ziyaret

Rize İŞKUR'dan Meslek Edindirme Kursuna Ziyaret
Rize Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, İŞKUR iştirakıyla açılan meslek edindirme kurslarına ziyaretlerde bulundu.

Rize Çalışma İş Kurumu (İŞKUR) İl Şube Müdürü Soner Karakaya, Rize Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İl Halk Eğitim Müdürlüğünce Meslek Edindirme Kursları kapsamında açılan Saç Bakım ve Yapımcısı kursuna ziyarette bulundu.

Şube Müdürü Karakaya, beraberinde İş ve Meslek Danışmanları Tayfun Kağanoğlu ve Derya Taşpınar ile halk Eğitim Müdürlüğünde açılan kursa gerçekleştirdikleri ziyarette usta öğretici Melahat Güngör’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

rize-iskur-ve-halk-egitim-ortaklasa-duzenlenen-sac-bakim-ve-yapimcisi-kursu-canli-performansi-(5).jpgrize-iskur-ve-halk-egitim-ortaklasa-duzenlenen-sac-bakim-ve-yapimcisi-kursu-canli-performansi-(3).jpgrize-calisma-is-kurumu-il-mudurlugu-yetkilileri,-iskur’un-istirakiyla-acilan-meslek-edindirme-kurslarina-ziyaretlerde-bulundu..jpgrize-iskur-ve-halk-egitim-ortaklasa-duzenlenen-sac-bakim-ve-yapimcisi-kursu-canli-performansi-(2).jpg

Ziyaret kursiyerlerin canlı performans gösterilerine denk gelirken, kursiyerler, gelin saçı yapımı, türban gelin başı yapımı ve nişan saç bakımlarını gerçekleştirdi.

Program sonunda İŞKUR personelleri, Halk Eğitim Müdürlüğü Personelleri ve kursiyerler bir arada fotoğraf çektirdi.