Rize İyidere'de Bir İlk !

Rize İyidere'de Bir İlk !
Rize’nin İyidere ilçesindeki ilköğretim okullarında dersliklerde eğitimde bir ilk gerçekleşiyor.

Rize’nin İyidere ilçesinde ilköğretim okullarının derslikleri geliştirilen proje ile hayırsever desteği alınarak yenileniyor. Hayırseverlerin isimleri yeniledikleri sınıflara veriliyor.

Rize’nin İyidere İlçesi Kaymakamlığı tarafından geliştirilen bir proje ile hayırseverlerden alınan desteklerle ilköğretim okullarının derslikleri yenilenerek modern hale getiriliyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ile şu ana kadar Merkez İlköğretim Okulu başta olmak üzere bir çok ilk öğretim okulu dersliği yenilendi.

sss.20120119200123.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan İyidere Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat, “2012 yılı eğitim ve öğretim yılının başında başlatmış olduğumuz bu projemizin ilk etabında Merkez İlköğretim Okulumuz, Yapraklar ve Fethiye Mahalleleri ilk öğretim Okullarımızın mevcut sınıflıklarının yüzde 50’sinı teknolojinin en modern, en sağlıklı eğitim ve öğreti araçlarıyla, mefruşatlarıyla donattık. Geride kalan yüzde 50’lik kısmı ise yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında kademeli bir şekilde modern hale getireceğiz. Sınıflarda kullanılan tüm materyallerin yenilendiği bu proje çalışmamızı hayırsever işadamlarımız ve gönüllü kuruluşlarımızın yardım ve desteğiyle yürütüyoruz. Tüm dersliklerimizin yenilenmesini gerçekleştiren hayırsever işadamı ve gönüllü insanlarımızın isimlerini bu sınıflara vereceğiz“ dedi.