Rize Jandarması'ndan Duygulandıran Yemek !

Rize Jandarması'ndan Duygulandıran Yemek !
Rize İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Alb. İsmet Cansaran ve Jandarma personeli, Jandarmanın 176. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri onuruna yemek verdi.

İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen yemeğe, Vali Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı J. Kd. Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, bazı kurum amirleri, STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile askeri personel eş ve çocukları katıldı.

İl Jandarma Alay Komutanlığı önünde, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İsmet Cansaran ve komutanlar tarafından karşılanan Vali Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defterini imzaladı.

ersin-yazici-ile-ismet-cansaran.jpg

Jandarmanın hizmetlerine vurgu yapan Vali Ersin Yazıcı, Jandarmanın ülke genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması yönünde önemli hizmetler ifa ettiğini ifade ederek,  "Her geçen gün kendisini geliştirerek ülkemizde huzur ve güvenliğin temininde çok takdir edilecek bir yere ulaşmıştır. İlimizde de Jandarma teşkilatı büyük bir fedakârlıkla gayretle vazife icra etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Jandarma Teşkilatına başarılar diliyorum " dedi.

rizede-jandarmanin-176.-kurulus-yil-donumu-ziyareti.jpg

J. Kd. Alb. İsmet Cansaran ise, "Bugün Türk silahlı kuvvetlerinin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatının kuruluşunu 176. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Jandarma Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yönündeki hizmetleri ile milletimizin takdirini kazanmıştır. 176 yıl içinde bu millet için gösterdiği büyük fedakârlıkla toprağa verdiğimiz tüm şehitlerimizi saygıyla minnetle şükranla ve rahmetle anıyorum. Gazilerimizi bütün Türk milleti adına öncelikle kutlayarak, samimi bir şükran ve minnet duygusuyla selamlıyorum." diye konuştu.

İl Jandarma Komutanlığında verilen yemek öncesi ve sonrasında Vali Yazıcı yemeğe katılan şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi. Vali Yazıcı, "Şehit yakınlarımız bizlere şehitlerimizin emaneti, gücümüz yettiği kadar onların sorunlarını gidermeye çalışacağız. Gazilerimiz bizlere emanet, onlara her aşamada yardımcı olmak boynumuzun borcudur." dedi.

rizede-jandarmanin-176.-kurulus-yil-donumu-dolayisiyla-sehit-aileleri-onuruna-yemek-verildi-2.jpgrizede-jandarmanin-176.-kurulus-yil-donumu-dolayisiyla-sehit-aileleri-onuruna-yemek-verildi-1.jpg