Rize Kadastro Müdürlüğü'ne Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Sertifikası

Rize Kadastro Müdürlüğü'ne Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Sertifikası
Rize Kadastro Müdürlüğü'ne Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Sertifikası verildi.

Rize Kadastro Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce, kalite standartlarını yakalama adına tüm Türkiye çapında başlatılan proje kapsamında, Rize Kadastro Müdürlüğünün 2012 yılında vatandaşlarımıza ve diğer kamu kurumlarına verdiği hizmetler; 3402 Sayılı Kadastro Kanunun 22-a maddesi uyarınca yürüttüğü yenileme çalışmaları ve diğer faaliyetleri kapsamında, yetkililer tarafından yapılan inceleme ve tetkikler sonucu TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Sertifikası almaya hak kazandı.

Rize Kadastro İl Müdürlüğünün almaya hak kazandığı TS EN ISO 9001 : 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Sertifikası, Rize Valisi Nurullah Çakır tarafından Trabzon Tapu ve Kadastro IX. Bölge Müdürü Adnan Cevher ve Rize Kadastro İl Müdürü Erdinç Eren’e verdi.

rize-kadastro-mudurlugune-kalite-yonetim-sistemi-belgesi-ve-sertifikasi-verildi-1.jpg

Valilik Makamında yapılan sertifika töreninde; Türkiye’de kadastro çalışmaların anlamında Hükümetimizin almış olduğu önlemler ve bölge müdürlüklerimizin kendilerini çağdaş bir kurum haline dönüştürme çabaları ile son 10 yılda bu alanda çok iyi bir noktaya gelindiğini ifade eden Vali Çakır; “Rize’de de kadastro çalışmaları bakımından %4’lük mahkemelik ve sınır anlaşmazlığı bulunan alanlar dışındaki %96’lık kısmı tamamlanmıştır. Bunun bir kanıtı olarakta İl Müdürlüğümüz TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Sertifikası almaya hak kazanmıştır. Bu başarılı çalışmalarından dolayı Bölge Müdürümüz Cevher ve İl Müdürümüz Eren nezdinde bütün çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.