Rize Kalesi Yolu Asfaltlanıyor

Rize Kalesi Yolu Asfaltlanıyor
Rize'de havaların normale dönmesiyle beraber Rize Belediyesi asfaltlama çalışmalarına Kale ve Müftü mahallesiyle yeniden başladı.

Rize'nin turizm alanlarından birisi olan Rize Kalesi'ne çıkan yolda, havaların düzelmesiyle birlikte Rize Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Rize'nin turizm alanlarından birisi olan Rize Kalesi'nde yapılan restorasyon çalışmaları ile beraber Kale yolu da elden geçiriliyor. Yıllarca bakımsız kalan 1300 metrelik yolda başlayan asfalt çalışmasında toplamda 1500 ton asfalt dökülmesi hedefleniyor.

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(1).jpg

Asfaltın Bir Diğer Adresi Müftü Mahallesi

Buna paralel olarak devam eden asfalt çalışmalarında müftü mahallesi Süleyman Reis caddesinde bulunan stabilize yol, yapılan zemin tesviyesinin ardından asfaltlama çalışması bitirilerek yeniden vatandaşın hizmetine sunuldu.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap açıklamasında; "Rize'mizin turizm alanlarından birisi olan Rize Kalesi'nin yolu ilimize yakışmayan bir görüntüye sahipti. Seçim sürecinde yapmış olduğumuz ziyaretlerde de görmüş olduğumuz eksikleri giderme yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Havaların da normale dönmesiyle Rize Kalemize çıkan yolun asfaltlama çalışmasına başlamış bulunmaktayız. Rize Belediyesi olarak bu gibi yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarımız periyodik olarak devam edecektir. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(7).jpg

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(2).jpg

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(3).jpg

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(4).jpg

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(5).jpg

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(6).jpg

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(8).jpg

rize-kalesi-yolu-asfaltlaniyor-(9).jpg