Rize Kaptan Petrol’de Yüzde 6 İndirimde Devam Kararı

Rize Kaptan Petrol’de Yüzde 6 İndirimde Devam Kararı
Rize’nin İslampaşa Mahallesinde Çaykur Didi Stadyumunun yanında akaryakıt sektöründe hizmet veren Kaptan Petrol, istisnasız her akaryakıt ürününde yüzde 6 oranında uyguladıkları indirimin süresini uzattıklarını bildirdi.

Hemen her Rize vatandaşının bildiği gibi en prestijli petrol firmalarından Petrol Ofisi’nin Rize ilindeki bayisi olan ve bunun yanı sıra Çaykur Rizespor’un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadyumunun hemen yanında Rize halkına akaryakıt hizmeti sunan Kaptan Petrol, istisnasız her akaryakıt ürününde yüzde 6 oranında bir indirim yaptı.

Kaptan Petrol işletme müdürü Fatih Kaptan, pandemi dönemi dolayısı ile araç sahiplerinin akaryakıt başta olmak üzere petrol ürünü alma düzenlerinin bozulduğunu ifade ederek, “Bozulan bu akaryakıt alım düzeni haliyle piyasayı olumsuz etkilemeye başladı. Araç sahipleri ile akaryakıt alımı arasındaki olumsuzluklar bununlada sınırlı kalmadı. Olağan dengenin üstünde bir dalgalanma seyreden döviz kuru, araç sahiplerinin ‘ne zaman akaryakıt almam lazım?’ sorusunu cevapsız bıraktı. Bir başka şekilde ifade edecek olursak yoğun iniş çıkışlar yada bir başka deyişle dalgalanmalar yaşayan döviz kuru neticesinde hemen her ilde olduğu gibi Rizeli araç sahipleri de ne zaman akaryakıt yada diğer petrol ürünlerini alacağına karar veremez oldu. Hal böyle olunca bizler Kaptan Petrol olarak araç sahipleri için müjde niteliğinde bir karar aldık ve Rize Kaptan Petrol’de akaryakıt başta olmak üzere tüm petrol ürünlerine yüzde 6 oranında indirim yaptık” dedi.

fatih-kaptan-rize-kaptan-petrol’de-yuzde-6-indirimde-devam-karari-(1).jpg

Akaryakıt ve diğer petrol ürünlerine yapılan indirimlerin sürücüler tarafından oldukça olumlu karşılandığını kaydeden işletme müdürü Fatih Kaptan, “Yüzde 6’lık indirim sonrası sürücülerden olumlu geri dönüşler aldık. İndirimin kendilerine büyük destek olduğunu belirttiler. Bizde araç sahiplerine ve akaryakıt sektörüne destek olmak amacıyla Haziran 2020 itibariyle başlattığımız indirim kampanyasını sürdürme kararı aldık. Hayırlı olsun” diye konuştu.

İnternet Adresimiz: https://www.kaptanpetrolrize.com

fatih-kaptan-rize-kaptan-petrol’de-yuzde-6-indirimde-devam-karari-(2).jpgrize-kaptan-petrol’de-yuzde-6-indirimde-devam-karari.jpgfatih-kaptan-rize-kaptan-petrol’de-yuzde-6-indirimde-devam-karari-(3).jpg