Rize Kardeşlik İftarında Buluştu

Rize Kardeşlik İftarında Buluştu
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kardeşlik İftarı' Rize Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Rize Belediyesi'nin Ramazan ayı dolayısıyla oluşturduğu "Gönül Sofrası"'nda düzenlenen programa, Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Vali Yardımcısı Bahattin Alp Arslanköylü, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Himmet İstif ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Havva Karaca ile Nurgül Beşikçi, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, Rize Sosyal Hizmetler Mürüdü İdris Altuntaş, Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz ve Mustafa Altay çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

rize-kardeslik-iftarinda-bulustu-(1).jpg

Programda konuşan Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, "Ramazan'ın ruhu paylaşmayı, sevgiyi, şefkati ruhu gerektiriyor. Bunlarda iftar sofrasında yan yana oturulup, karşı karşıya ve göz göze gelerek mümkün oluyor. Bunu bu akşam yüreğimizde hissettik. Bize bu ortamı sağlayan ve bu ülkeyi yöneten, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulumuza ben minnet ve şükranlarımı sunmak istiyorum" dedi.

rize-kardeslik-iftarinda-bulustu-(7).jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise, "Ramazan ayı, kardeşlik ve birlik beraberlik içerisinde olma duygularını en güzel şekilde yaşamanın zamanıdır. Bu şekilde bir araya gelerek birbirimizle olan iletişimimizi daha samimi bir noktaya taşımak istiyoruz. Ramazan ayının bu şekilde kardeşçe ve birlik beraberlik içerisinde geçmesini umut ediyorum" şeklinde konuştu.

resat-kasap.20140713152821.jpg

rize-kardeslik-iftarinda-bulustu-(2).jpg

rize-kardeslik-iftarinda-bulustu-(3).jpg

rize-kardeslik-iftarinda-bulustu-(4).jpg

rize-kardeslik-iftarinda-bulustu-(5).jpg

rize-kardeslik-iftarinda-bulustu-(6).jpg