Rize, Kasap ile Bölgenin Yıldızı Haline Gelecek

Rize, Kasap ile Bölgenin Yıldızı Haline Gelecek
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a tam destek vererek, Kasap ile Rize'nin bölgenin yıldızı haline geleceğini söyledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’nın başkanlığında gerçekleştirilen, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantıda Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize'nin Belediye Başkanı Reşat Kasap ve ekibinin çalışmalarıyla  bölgenin yıldızı haline geleceğini kaydetti.

resat-kasap,-ak-parti-rize-il-yonetim-kurulu-toplantisina-katildi-1.jpg

Rize Belediyesinin çalışmalarının genel durumu ile ilgili, Başkan Avcı’ya ve İl Yönetim Kurulu üyelerine bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Kasap, yapım ve yapılma aşamasındaki projelerle ilgili slayt gösteriminde bulunulan toplantıda görüş ve önerileri dinledi. Kasap, projelerin hepsiyle ilgili çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

resat-kasap,-ak-parti-rize-il-yonetim-kurulu-toplantisina-katildi-2.jpg

İl Başkanı Muhammed Avcı, Başkan Kasap’ a bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederek, “Hepimiz ortak gaye için bir aradayız. Şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak her projenin takipçisiyiz. Belediye Başkanımız Sayın Reşat Kasap‘ın ve ekibinin çalışmalarıyla inşallah ilimiz bölgenin yıldızı haline gelecektir.” dedi. Avcı, daha sonra Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

resat-kasap,-ak-parti-rize-il-yonetim-kurulu-toplantisina-katildi-3.jpg