Rize Kasap'la Dillere Düştü! Yalçın Bayer, Hürriyet'te Kasap'ı Yerden Yere Vurdu

Rize Kasap'la Dillere Düştü! Yalçın Bayer, Hürriyet'te Kasap'ı Yerden Yere Vurdu
Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer, “Siz Kabataş Marşı'nı bilir misiniz?” adlı köşe yazısında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı yerden yere vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de söz verilen projelerin bitmeyişi ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr .Reşat Kasap'ın döneminde de bitmeyecek gibi gözükmesine rağmen, Başkan Kasap tarafından incik boncuk hizmetlere yapılan açılışlar vatandaşları çileden çıkarırken, geniş bir kitle tarafından sık sık eleştirilen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı eleştirenler kervanına Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yalçın bayer de katıldı. Bayer, Kasap'ı köşesinden sert sözlerle eleştirdi.

Doğan Yayın Holding'e bağlı  iki gazetede 5 gün arayla Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı konu alan haber ve köşe yazılarına yer verildi.

Kasap’ı ilk olarak Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer yazdı. Bayer, 5 Ekim tarihindeki köşesinde “Siz Kabataş Marşı'nı bilir misiniz?” adlı köşe yazısında Rize Belediyesi’ni ve hizmetlerini yerden yere vururken, aynı grubun bir diğer gazetesi olan ve Rize Belediyesi tarafından dün kentte ücretsiz dağıtılan Posta Gazetesi ise “10 Numaralı Projelerle 10 Numara Bir Kent Olacağız”haberiyle çıktı.

Yalçın Bayer köşe yazısının Rize Belediyesi ile ilgili olan bölümünde şu ifadelere yer verdi:

yalcin-bayer-rize-belediyesi-kose-yazisi.jpg

Bayer’in köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız…

Rize Belediyesi tarafından kentte ücretsiz dağıttırılan Posta Gazetesinde yer alan ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın da sosyal medyadan paylaşımda bulunduğu gazetede ise şu bilgilere yer verildi:

resat-kasap-posta-gazetesi.jpg