Rize Kitap Günleri’nde Bugün Son Gün

Rize Kitap Günleri’nde Bugün Son Gün
Rize’de kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve 10 gündür açık olan kitap fuarı bugün sona eriyor.

Rize Valiliğinin koordinesinde Rize Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla 16 Ekim’de açılışı yapılan “Rize Kitap Günleri” bugün son ziyaretçilerini ağırlıyor.

Elma Grup tarafından organize edilen ve Rize Valilik binası önünde kurulan çadırda onbinlerce kitabın kitapseverle buluştuğu, imza günleri ve söyleşiler kapsamında 60 yayınevi ve 60 yazarın katıldığı fuar, gelecek yıl tekrar açılmak ümidiyle bugün kitapseverlere veda ediyor.

10 günlük fuar boyunca birçok yazarın okuyucusuyla buluştuğu fuarın son gününde saat: 14.00’da Hikmet Haberal, 15.00’da Mine Sota, 16.00’da Vecip Örger ve son olarak saat: 17.00’da Muhammet çiftçi imza gününde okuyucularıyla bir araya gelecek.

Bugün sona erecek fuarın olumlu geçtiğini belirten vatandaşlar, bu tarz etkinliklerin önümüzdeki yıllarda da Rize’de tekrar edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Kitap fuarına Rize'deki okul öğrencilerinin de ilgisi yoğun olurken, birçok okul öğrencisi sınıf öğretmenleri eşliğinde fuarı ziyaret etti.

rize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(5).jpgrize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(2).jpgrize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(3).jpgrize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(4).jpgrize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(1).jpgrize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(6).jpgrize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(7).jpgrize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(9).jpgrize-kitap-gunleri’nde-bugun-son-gun-(8)-001.jpg