Rize Kurban Pazarına Akın Var

Rize Kurban Pazarına Akın Var
Kurban pazarını ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya kurban sahipleri şikâyette bulunarak” Çok kurban olduğunu ve satış yapamadıklarını söylediler.

Taşlıdere Mahallesinde bu yıl 4 üncüsü kurulan Kurban pazarını ziyaret ederek kurban sahiplerinin dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Halil Bakırcı kurban sahiplerinin şikâyetleri ile karşılaştı. Kurban sahipleri “ Başkanım daha gelenleri kabul etmeyin, çok kurban var ve biz kurban satamıyoruz” şeklinde konuştular
 
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı şikayetler üzerine “ Yerinizin temizliği, aldığınız hizmetler konusunda şikayetleriniz var mı ?, sizler için 3 adet banyo, yemek hane, ayrıca sizlere ücretsiz çay veriyoruz. Yerlerinizin temizliği konusunda şikâyetleriniz varsa bunları dinlerim veya her hangi bir sıkıntınız var mı? “ diye sordu.
12.20121017080252.jpgKurban sahipleri ise yer konusunda ve hizmetler konusunda şikâyetleri olmadığını söylemeleri üzerine Bakırcı “ 4 yıldır kurban pazarı açıyorum ilk yıl 225 çadır, ikinci yıl 250 ve önceki yıl 270 çadır kurduk, bu yıl 280 dolayında düşündük ancak şu an 310 çadırımız var, gelen insanları geri çevirmem, yine de gelse alırım, şu an belediye tamir atölyesinin içinde kurban pazarı açtım, açmaya da devam edeceğim, satış sizin sorununuz, ben size verdiğim hizmete bakarım” dedi.

Belediye Başkanı Halil Bakırcı kurban bayramından 4-5 gün önceden satışların artacağını söyleyerek” Satışınıza bakmam, ben tüccar değilim, belediye başkanı olarak sizleri rahat ettirmek benim görevim, burada sorun çıkartanları seneye buraya almam, birkaç kişi var, onlar seneye buraya giremez, ayrıca hastalıklı ve kurban olmayan hayvanları sokanlar oldu, bunları dışarı çıkartırız ve seneye buraya almayız” dedi.