Rize Maçı Çok Önemli

Rize Maçı Çok Önemli
Hafta sonu evinde Ç.Rizespor'u ağırlayacak K.Erciyesspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü, Rizespor maçının da diğer maçlar gibi önemli olduğunu vurguladı ve 3 puan alan taraf olmak istediklerini kaydetti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin 27. haftasında oynayacağı Ç.Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kayseri Erciyessporlu futbolcuların antrenmanda moralli oldukları gözlendi. Antrenmanın basına açık olan bölümünde futbolcular dar alanda paslaşma ve ısınma çalışması yaptı.

kayseri-erciyesspor-antrenmani-1.jpg

Antrenman öncesi konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Boluspor deplasmanından 3 puan ile dönmek bizim için çok önemliydi. Bu zor deplasmandan alınan 3 puan inşallah önümüzdeki Rize maçı için bize çok ciddi bir motivasyon kaynağı olacak. Biz doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Maçlarda iyi mücadele etmeye çalışıyoruz. Ligde her geçen hafta yerimizi biraz daha sağlamlaştırmak için maçlarda en iyi performansı ortaya koymaya çalışıyoruz. Rize maçı da bizim için çok önemli ama bu ligde her maç önemli. Biz her maça aynı önemi veriyoruz. Bizim için birkaç hafta önce oynadığımız Tavşanlı, Samsunspor, Göztepe maçları ne kadar önemliyse ki onlar küme düşme hattındaki takımlardı. Şuanda Rizespor maçı da aynı önemi taşıyor. Çünkü her maça 3 puan için çıkıyoruz. Bu açıdan Rize maçına da aynı mantıkla bakıyoruz. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız maçtan 3 puan alarak çok önemli bir yol almayı istiyoruz” diye konuştu.

kayseri-erciyesspor-antrenmani-2.jpg

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Gerard Gohou’nun Fildişi Milli takımına seçildiği için mutlu olduğunu belirten Özköylü, “Gohou'nun milli takıma seçilmiş olması bizim için gurur verici bir durum. Fildişi Milli takımı gibi Avrupa'da çok sayıda futbolcusu oynayan bir takıma, ikinci lig takımından oyuncunun seçilmesi bizler adına onur verici bir durum. Bizler de kendisini tebrik ediyoruz. İnşallah Gohou'da bizi orada en iyi şekilde temsil edecek” şeklinde konuştu.

kayseri-erciyesspor-antrenmani-3.jpg