Rize Maçı Öncesi Göztepe'de Yüksek Gerilim!

Rize Maçı Öncesi Göztepe'de Yüksek Gerilim!
Hafta sonu Ç.Rizespor ile Rize'de karşılaşacak Göztepe'de adeta "KILIÇ"lar çekildi! Ege temsilcisinde Teknik direktör Kemal Kılıç, üst üste alınan mağlubiyetler üzerine isyan etti.

Göztepe'de üst üste alınan Samsun ve Bolu yenilgileri eleştirileri beraberinde getirdi. 10 transfere rağmen takımda bir şey değişmedi. Teknik direktör Kemal Kılıç, "Yeni isimler çok geç geldi, suçlu ben miyim!" dedi.

Sezonun ilk yarısında beklentilerin hayli uzağında kalan Göztepe, devre arasında Tum, Gökhan Emreciksin, Ali Bilgin gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı. Toplamda yapılan 10 transfere rağmen İzmir ekibinde pek de bir şey değişmedi. Samsun'un ardından Boluspor'a da yenilen Göztepe'de, eleştirilerin merkezinde olan teknik direktör Kemal Kılıç isyan etti.
 
Kılıç, "Üç önemli isim transferin son gününde geldi. Bolu maçında eksik oyuncumuz çoktu. Sakat, cezalı ve hazır olmayanlarla bu rakam 8'di. Şimdi ben mi suçluyum!" dedi. Herve Tum'u tek idmanla sahaya sürmek zorunda kaldıklarını vurgulayan Kılıç, kısa bir süre sonra takımın beklenen düzeye geleceğini sözlerine ekledi. Öte yandan son maçta Bolusporlu Barbaros'a yumruk atan ve takımını 45 dakika 10 kişi bırakan Theo Weeks'e yönetim ağır bir ceza verecek.