Rize Masaya Yatırıldı!

Rize Masaya Yatırıldı!
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'de faaliyette bulunan 15 ayrı STK ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelerek Rize'nin sorunlarını masaya yatırdı!

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın başkanlığında Rize'de her iki ayda bir gerçekleşen sivil toplum kuruluşları toplantısı geçtiğimiz gün Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın yanı sıra farklı kesimleri temsil eden on beş sivil toplum kuruluşu yöneticisi katıldı.

Rize'nin sorunlarının ve Rize'de yapılanlar ve yapılması düşünülen projelerin masaya yatırıldığı toplantıda AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, "Bu toplantıların amacı sadece memleketimize yönelik yaptığımız çalışma ve faaliyetleri değerlendirmek, analiz etmek amaçlıdır. Öte yandan halkımızın talepleri ve sivil toplum örgütlerimizin taleplerini değerlendirmek, ve bu talepler ve fikirler doğrultusunda en iyi adımı atmak amaçlıdır.Bu toplantımızın da bir katılımcı anlayışı ile sadece kendi fikrine sabit kalmadan kuruluşlarımızın da fikirlerini alarak memleketimize en hayırlı hizmeti sağlamayı planlıyoruz. Mesailerini bizlerle paylaşan sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza teşekkür ediyorum bu toplantının memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

karal-stklarla-bulustu-2.jpg

Karal, ayrıca, Rize'de sivil toplum kuruluşları başkanları ile ortalama olarak her iki ayda bir bu tarz toplantılar gerçekleştirdiklerini ve Rizemizin kitlesel dediğimiz farklı kesimlerini temsil eden sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileri ile bir araya geldiklerini kaydetti.

karal-stklarla-bulustu-1.jpg