Rize Memur Sen: Dağlıca, Dağladı Yürekleri

Rize Memur Sen: Dağlıca, Dağladı Yürekleri
Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, Hakkari ve Diyarbakır’da meydana gelen hain saldırılar sonucunda şehit düşen güvenlik görevlilerimiz için taziye ve terörü kınama mesajı yayımladı.

Usta  mesajında, “Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüreklerimiz Hakkari ve Diyarbakır’dan gelen haberle yeniden acıyla burkuldu, dağlandı." ifadelerine yer vererek, geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütünü, Memur-Sen ailesi olarak kınadıklarını kaydetti.

Son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını, lanetlediklerini ve yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınadıklarını kaydeden Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, mesajında, sağduyu çağrısı da yaparak şunları söyledi: “Hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir.”

Yapılan bu hain saldırı sadece askerlerimize yönelik değil, tüm milletimize yapılmış bir saldırıdır. Yeniden ülke gündeminin ilk sırasına oturan terör karşısında ülke olarak daha güçlü sesle tepki vererek birlik ve beraberliğimizin daha perçinleştiğini terör destek verenlere gösterme vakti gelmiştir. Terör bir insanlık suçudur, nereden ve kimden gelirse gelsin her türlüsüne karşıyız.

Memur-Sen Rize İl Başkanlığı  olarak Şehid düşen Askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimizin Ailelerinin acılarını yürekten paylaşıyoruz.

Bu hain saldırılar Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve bütünlüğünü asla bozamayacak ve bu tip emelleri olanların cezalarının en kısa zamanda verileceğine yürekten inandığımızı ifade etmek istiyoruz.