Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gururlandırdı

Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gururlandırdı
Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumlarına yönelik Kalite Tetkiki’nde 100 üzerinden 99 puan alarak Rize’nin yüz akı oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Kalite İzleme Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumlarına yönelik Kalite Tetkiki sonuçları açıklandı. Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılan incelemeler sonucunda 100 üzerinden 99 puan alarak önemli bir başarı elde etti.

22-26 Kasım 2018 tarihlerinde Kalite İzleme Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen 180 tetkikçi Türkiye genelinde bir çok Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumunu yerinde inceledi. Yapılan incelemelerde Okul Yönetimi, İnsan Kaynakları, Eğitim-Öğretim, Belgelendirme, Öğrenci Yönetimi, Tesis ve Ekipmanlar, Bilgi Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Eşit Fırsatlar kriterleri göz önünde bulundurularak raporlar hazırlandı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda kurumlara puanları bildirildi. Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 99 puan aldığı açıklandı.

rize-merkez-gulbahar-hatun-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-(1).jpgrize-merkez-gulbahar-hatun-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-(3).jpgrize-merkez-gulbahar-hatun-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-(2).jpgrize-merkez-gulbahar-hatun-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-(4).jpg