Rize Merkez İlçe’den Fener Mahallesi’ne Ziyaret

Rize Merkez İlçe’den Fener Mahallesi’ne Ziyaret
Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Harun Mertoğlu, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri Fener Mahallesini ziyaret etti.

Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı, İl Yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve yönetimi, Fener Mahallesi Başkanı Mehmet Ali Özer ve yönetimi, Fener Mahallesi Hurtoz Gençlik Grubu ve mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen ziyarette Fener Mahallesi Başkanı Mehmet Ali Özer ve yönetimi, Fener Mahallesi Hurtoz Gençlik Grubu ve mahalle sakinleriyle buluşan Alim, "Faziletli işlerin en önemlisi eşini, dostunu sürekli ziyaret ederek beraberliği sürdürmektir. Biz bir aile olduğumuz için sürekli ziyaretlerle aradaki bağı kuvvetlendiriyoruz. Birlik ve beraberlik içindeki toplum çoğaldıkça, rahmet de artar. Kim bir Müslüman'dan bir sıkıntıyı giderirse, Allahu Teâlâ o kimsenin kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir. Bizde bu ziyaretlerle mahalle ve köylerdeki problemleri yerinde tespit ederek çözmeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini bilen bir milletin başaramayacağı iş, aşamayacağı engel yoktur" şeklinde ifadelere yer verdi.

Yapılan toplantıda Fener Mahallesi Başkanı Mehmet Ali Özer, İl Başkan Yardımcısı, İl yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden çok memnun kaldığını dile getirerek, tüm yönetime katılımlarından dolayı teşekkür etti.

ak-parti-rize-merkez-ilce’den-fener-mahallesi’ne-ziyaret-1.jpg