Rize Merkez ile 2 İlçede Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Rize Merkez ile 2 İlçede Elektrik Kesintisi Uygulanacak
ÇORUH EDAŞ, Rize’de merkez ilçe ile birlikte Derepazarı ve İyidere ilçelerinin bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağını bildirdi.

ÇORUH Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇORUH EDAŞ) tarafından 3 ve 4 Mart tarihlerinde merkez ilçe ile birlikte Derepazarı ve İyidere ilçelerinin bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, Merkez Gündoğdu Trafo Bakım Ekibi tarafından Gündoğdu Merkez DM SCADA panolarının testleri yapılıp devreye alınması için yapılacağından iş güvenliği kuralları gereği talep edilen programlı elektrik kesintisinin 3 Mart tarihinde Saat 09:00 – 12:00 arasında Gündoğdu Hamidiye Mahallesi ve Dağınıksu Mahallesinde kısmen, Bozkale ve Mezre Mahallesi ile Yenikale, Balıkçılar ve Söğütlü Köyünde uygulanacağı kaydedildi.

İyidere İlçesinde 4 Mart tarihinde Saat 12:00 – 13:30 arasında gerçekleştirilecek elektrik kesintisinin

İyidere Okul Altı Kabinde SCADA Panolarının testleri yapılıp devreye alınması için yapılacağından iş güvenliği kuralları gereği talep edilen programlı elektrik kesintisinin ilçeye bağlı Merkez, Fıçıtaşı, Yalıköy, Sarayköy, Fethiye, Üstüpiler, Çanakçeşme, Yapraklar ve Hazar Mahallesi (Kısmen) ile Köşklü, Taşhane ve Çiftlik Köyünde (Kısmen) uygulanacağı belirtildi.

Derepazarı ilçesinde 4 Mart tarihinde Saat 12:00 – 13:30 arasında gerçekleştirilecek elektrik kesintisinin ise; Sandıktaş, Yanıktaş, Uzunkaya ve Bürücek Köyü ile Eriklimanı Mahallesinde uygulanacağı kaydedildi.