Rize Meydanı İnşaat İhalesi Protokolü Yapıldı

Rize Meydanı İnşaat İhalesi Protokolü Yapıldı
Rize Meydan Projesi ‘nin (15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı) kaba inşaat ihale sözleşmesi imza töreni yapıldı.

Rize Belediyesi ile Rize Meydan Projesi ‘nin (15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı  kaba inşaat ihalesini kazanan Arı İnşaat  ve  Kerem İnşaat taahhüt ortak girişimi arasında sözleşme imza töreni yapıldı. Program televizyondan canlı yayınlandı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap imza töreninde yaptığı açıklamada, “Burada şuana kadar yapmış olduğumuz çalışmaları Bursa Büyükşehir Belediyesinin de katkılarını alarak yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum. Projemizin ilk aşaması projemizin kaba inşaatının gerçekleştirilmesidir. Bu da 25 Temmuz'da ihaleye çıkarılmış ve canlı yayınla sizlerle paylaşılmıştı. Şimdi imza törenimizi de bu projenin müteahhit firması olan ve kamu ihale Kurumunun 2016 /48 nolu kararıyla da tescil edilen,  Arı İnşaat  ve  Kerem İnşaat taahhüt ortak girişimine bırakılmış olup 6 firmanın girmiş olduğu bu ihale süreci tamamen şeffaf bir şekilde gerçekleştirildi. Şimde de canlı yayın olarak sizlerin ve vatandaşlarımızın huzurunda imzaları atarak bu  süreci kazmayı vurma aşamasına geçiriyoruz. Bu imzalardan sonra 19 Eylül’de de yer teslimini yaparak inşaata başlayacağız. Firma temsilcilerimize, Rize Belediye çalışanlarıma ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

resat-kasap-031.jpgile-rize-meydan-projesi-‘nin-kaba-insaat-ihale-sozlesmesi-toreni-(1).jpgile-rize-meydan-projesi-‘nin-kaba-insaat-ihale-sozlesmesi-toreni-(3).jpgile-rize-meydan-projesi-‘nin-kaba-insaat-ihale-sozlesmesi-toreni-(2).jpg