Rize Meydanında Çay, Mandalina, Portakal, Karayemiş, Greyfurt, Limon Yetişecek

Rize Meydanında Çay, Mandalina, Portakal, Karayemiş, Greyfurt, Limon Yetişecek
Rize Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına çay, mandalina, portakal, limon, kamkat ve greyfurt dikimini gerçekleştirdi.

Rize Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında peyzaj çalışması çerçevesinde yörede bilinen ağaç ve bitki türlerini alana yerleştirdi.

Çay filizi görselli aydınlatma direkleriyle donatılan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi alanına toplamda, 7 manolya, 13 karayemiş, 6 alev, 6 defne ağacı, 50 adet ormangülü ve 650 adet çay bitkisi yerleştirilerek projeye farklı bir görünüm kazandırırken, meydanda ayrıca karayemiş, mandalina, portakal, limon, kamkat ve greyfurt ağaçlarının da dikimini gerçekleştirdi.

Yakın bir zamanda oturma banklarının yerleştirilmesiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanının tamamlanmış olacağı belirtildi.

rize-meydaninda-cay,-mandalina,-portakal,-karayemis,-greyfurt,-limon-yetisecek-(2).jpgrize-meydaninda-cay,-mandalina,-portakal,-karayemis,-greyfurt,-limon-yetisecek-(3).jpgrize-meydaninda-cay,-mandalina,-portakal,-karayemis,-greyfurt,-limon-yetisecek-(4).jpgrize-meydaninda-cay,-mandalina,-portakal,-karayemis,-greyfurt,-limon-yetisecek-(5).jpgrize-meydaninda-cay,-mandalina,-portakal,-karayemis,-greyfurt,-limon-yetisecek-(6).jpgrize-meydaninda-cay,-mandalina,-portakal,-karayemis,-greyfurt,-limon-yetisecek-(7).jpgrize-meydaninda-cay,-mandalina,-portakal,-karayemis,-greyfurt,-limon-yetisecek-(8).jpg