Rize MHP Merkezde Gücünü Hissettiriyor

Rize MHP Merkezde Gücünü Hissettiriyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Rize merkezde seçim çalışmalarına hız verdi. MHP Rize 1.sıra Milletvekili Adayı Serkan Birben, esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek destek talebinde bulunuyor.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin en hazır partisi görünümünde olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Rize il merkezinde çalışmalarına hız verdi.

Parti teşkilat mensuplarıyla birlikte esnaf ve vatandaşlara tek tek ziyarette bulunan MHP Milletvekili Adayı Serkan Birben, bu ziyaretlerde şahsına ve partisine gösterilen yoğun teveccühün kendilerini mutlu ettiğini kaydederek, bu teveccühün Rize’den en az 1 milletvekili çıkaracaklarının göstergesi olduğunu söyledi.

serkan-birben-rizede-(1).jpg

Birben, her gittikleri yerde ilgiyle karşılandıklarını belirttiği açıklamasında, “Seçim çalışmalarımız kapsamında esnaflarımız ve mahalle halkımızdan sürekli davetler alıyor, seçim çalışmalarını o bölgelerde yapmamız yönünde talepler geliyor. Teşkilatımızın belirlediği program kapsamında vatandaşlarımızın da bu istek ve taleplerini göz ardı etmeyerek bizlere gösterilen bu ilgiye aynı şekilde cevap verebilmek için bu talepleri de değerlendirerek seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye çalışıyoruz. Bizler inanıyoruz ki MHP Rize’de artık 1 milletvekili değil, 2. Milletvekili çıkaracak güçtedir. Ayrıca, vatandaşlarımızın ‘Şimdi MHP’nin tam zamanı’ demelerinin MHP’nin merkezdeki ve Rize'deki gücünün arttığının kanıtıdır.” diye konuştu.

serkan-birben-rizede-(2).jpgserkan-birben-rizede-(3).jpgserkan-birben-rizede-(4).jpgserkan-birben-rizede-(6).jpg

serkan-birben-rizede-(7).jpg

rize-mhp-merkezde-gucunu-hissettiriyor.jpg