Rize MHP'de Büyük Acı

Rize MHP'de Büyük Acı
Rize’nin İkizdere İlçesi’nde vefat eden MHP İlçe Başkanı ve Çamlık Köyü Muhtarı Şemsettin Özkan toprağa verildi.

Özkan, vefatından birkaç gün önce MHP MYK Üyesi ve Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz’dan İkizdere’den alınmak istendiği öne sürülen 112 Acil Servis İstasyonunun ilçede kalması için yardım istemişti. 

İkizdere İlçesi Çamlık Köyünde MHP İkizdere İlçe Başkanı ve Çamlık Köyü Muhtarı Şemsettin Özkan için kılınan cenaze namazına İkizdere Kaymakam’ı Abdil Koç, MHP MYK Üyesi ve Rize Milletvekili Adayı Osman Cem Kazmaz, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Recep Bakırcı ile MHP’li çok sayıda isim ve vatandaşlar katıldı.

semsettin-ozkan-topraga-verildi-1.jpg

BAHÇELİ’NİN TAZİYE MESAJINI ACILI BABAYA İLETTİ

MHP MYK Üyesi ve Rize Milletvekili Adayı Osman Cem Kazmaz vefat eden Şemsettin Özkan’ın babası Ensar Özkan’ı evinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Kazmaz ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarının taziye mesajlarını da acılı aileye iletti. Acılı baba Ensar Özkan kendilerini yalnız bırakmayan Kazmaz ve partililere teşekkür etti. Kılınan cenaze namazının ardından Şemsettin Özkan’ın cenazesi aynı köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

KAZMAZ: ÇOK DEĞERLİ BİR İNSANI KAYBETTİK

MHP MYK Üyesi ve Rize Milletvekili Adayı Osman Cem Kazmaz çok değerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek “Çok acı bir kayıp. Çok değerli bir ilçe başkanımızdı. Benim mesai arkadaşımdı. Benim divan başkanlığını yaptığım kongrede ilçe başkanı seçilmişti. Acımız çok büyük. Pazar günü teşkilatımızın verdiği kahvaltılı programda kendisi ile beraberdik. Çok acı ve büyük bir kayıp. Büyük bir üzüntü içerisindeyiz.”

semsettin-ozkan-topraga-verildi2.jpg

VEFATINDAN BİR KAÇ GÜN ÖNCE KAZMAZ’DAN DESTEK İSTEMİŞTİ

Kazmaz, vefat eden Şemsettin Özkan’ın ölümünden birkaç gün önce kendisinden bir istekte bulunduğunu hatırlatarak şunları söyledi:“Son görüşmemizde benden bir ricası olmuştu. Bana ‘Siz MYK üyemizsiniz. İkizdere’den 112 Acil Ambulansı almaya çalışıyorlar. Buraya en yakın hastane Rize’de. Buradan hastanın hiçbir şekilde yetişme şansı yok. Mücadele ediyoruz. 112 Acil ambulans buradan alınmasın’ demişti. Şimdi vefatı ile bir şekilde merhum bir mesajda vermiş oldu. Rize’nin coğrafyası çok zor. Seyrek yapılaşma var. İnsanlar geniş alanlarda yaşadığı bir coğrafya var. Zorunlu olarak burada 112 ambulansın olması lazım. Yoksa buradaki hastalarımızı nasıl hastaneye yetiştirebiliriz. Onun için merhumun ölümü             yetkililere inşallah bir ders olur. 112 acil ambulansı buradan almazlar. 112 acil ambulansın İkizdere’de kalması lazım.”