Rize Milletvekili Aday Adayı Türüt, Davete İştirak Etti

Rize Milletvekili Aday Adayı Türüt, Davete İştirak Etti
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Türüt, teravih namazı sonrası mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla çay içti.

Geçtiğimiz Çarşamba günü AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığını vatandaşların yoğun bir katılımıyla açıklayan Dr. İbrahim Türüt, Teravih namazının ardından Gülbahar mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunduğu sırada vatandaşlar tarafından çay içmeye davet edildi. Davet üzerine bir kıraathanede vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet eden Türüt, yaklaşan seçimlerle ilgili açıklamada bulundu.

Türüt, yaptığı açıklamada, “Bizim için her seçim önemlidir ama Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi 14 Mayıs seçimleri hem içerideki saflaşmaların mahiyeti hem de bölgesel ve küresel gelişmelerin nezaketi bakımından tam manasıyla tarihi bir yol ayrımına dönüşmüştür. Ama bizler bu ülkenin meçhule sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz. Ülkemiz için en iyi hedefler doğrultusunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olmanın bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman dediğimiz gibi, biz ülkemize ve milletimize sevdalıyız. Bizim derdimiz şu gökkubede hoş bir seda bırakmaktır” dedi.

ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-1.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-2.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-3.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-4.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-7.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-8.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-9.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-10.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-11.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-12.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-13.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-14.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-15.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-16.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-17.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-dr-ibrahim-turut-teravih-namazi-sonrasi-mahalle-kiraathanesinde-vatandaslarla-cay-icti-18.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum