Rize Milletvekili Avcı: “Lojistik Merkezin Trabzon’a Kaydırıldığı Safsatadan İbarettir”

Rize Milletvekili Avcı: “Lojistik Merkezin Trabzon’a Kaydırıldığı Safsatadan İbarettir”
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İyidere’de yapılması planlanan Lojistik Merkezle ilgili spekülasyonlara son veren bir açıklamada bulundu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İyidere’de yapılması planlanan Lojistik Merkezle ilgili olarak yakın bir zamanda Vali Kemal Çeber ile birlikte kamuoyunu bilgilendiren açıklamada bulunacaklarını kaydederek, lojistik merkezin Trabzon’da kaydırıldığı iddialarının safsatadan ibaret olduğunu söyledi.

Avcı, konu hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Son günlerde lojistik merkezle ilgili kamuoyunda dolaştırılan bilgilerin aslı astarı yoktur. Hele lojistik merkezin iptali ve Trabzon’a kaydırıldığı bilgisi ise tamamen safsatadan ibarettir. Süreçle ilgili sayın valimizle birlikte önümüzdeki dönemde kamuoyunu bilgilendireceğiz. Bu şehir bir kabuk değişimi yaşıyor. Değişen sosyoloji, yönetici kadrolarında bu yeni sosyoloji ile uyumlu hale gelmesini zaruri hale getiriyor. Rize toplumunun kapasitesiyle gelişim ve eğitim düzeyiyle uyumlu bir yönetici gurubunun ortaya çıkması kaçınılmazdır. Yapmaya çalıştığımız şey bir zihniyet değişimidir. Tarih boyunca değişim, koltuklarını kaybetmek istemeyen statüko sahipleri tarafından dirençle karşılanmıştır. Bu direnci kıracak olan şey milletin refahını ve hissiyatını önceleyen bir akıl, vicdan ve cesaret birleşimidir. Halkın yeni taleplerini anlayamayan gençleri ıskalayan her yönetici grup millet eliyle tasfiye olur. Rize’deki bu değişime karşı ortaya konan kokuşmuş tepkilere rağmen hızlı bir şekilde dönüşüm tamamlanacaktır. Bu meyanda bürokraside de önemli değişiklerin yapılmasını sağlayacağız. Bürokrasi içinde yorgun, önyargılar geliştirmiş, millete hizmetkar olmak yerine firen olamaya çalışan, gelişime kapalı kişiler mutlaka tasfiye edilecek ve yerine eğitimli, vizyonu yüksek, cesaret sahibi kişilerin hakkaniyet ölçüsüne uygun şekilde tayin edilmesi sağlanacaktır. Millete vekalet sorumluluğuyla hareket ederek, vatandaşlarımızın bizden beklentisi olan ‘başta yatırımlar olmak üzere’ her konunun takibi için arkadaşlarımızla birlikte azimle, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.