Rize Milletvekili Avcı'dan Rektör Karaman'a Teşekkür Ziyareti

Rize Milletvekili Avcı'dan Rektör Karaman'a Teşekkür Ziyareti
Rize Milletvekili Muhammed Avcı, seçmen, kurum ve kuruluşlara yönelik teşekkür ziyaretleri kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde AK Parti Rize Milletvekili seçilen Muhammed Avcı, Rize’deki teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Köy ve mahalleler ile ilçe ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Rize Milletvekili Avcı, bu kapsamda beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali Hapeloğlu ile birlikte RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı Rektörlük makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında ağırladığı Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile fikir alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, milletvekili seçilmeleri dolayısıyla Avcı’yı kutladı, nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve milletvekili olmadan önce Üniversiteye vermiş oldukları desteği milletvekili olduktan sonra da devam ettirmelerini talep etti.

Rize Milletvekili Muhammed Avcı ise, kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı Rektör Karaman’a teşekkür ederek, her geçen gün daha da büyümekte olan Üniversitenin yapmış olduğu çalışmalarla ilimize ve bölgemize önemli katkılar sağladığını, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da ortak çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini ve Üniversiteye destek vereceklerini belirtti.

rize-milletvekili-muhammed-avci-beraberinde-ak-parti-merkez-ilce-baskani-ishak-alim-ve-ak-parti-il-yonetim-kurulu-uyesi-recep-ali-hapeloglu-ile-birlikte-rektor-prof.-dr.-huseyin-karaman’i-rektorluk-makaminda-ziyaret-etti-53.jpg