Rize Milletvekili Bayraktar'ın Akrabaları Defnedildi

Rize Milletvekili Bayraktar'ın Akrabaları Defnedildi
AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın akrabalarını taşıyan aracın dereye uçması sonucu hayatını kaybeden 3 kişi defnedildi.

Pazar ilçesinde bir otomobilin denize düşmesi sonucu ölen 3 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Kazada yaşamını yitirenlerden Mustafa Bayraktar'ın, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın babasıyla amca çocuğu olduğu belirtildi.

Ardeşen'den Rize il merkezine gitmekte olan İhsan Bayraktar (48) yönetimindeki 53 FD 339 plakalı otomobilin Karadeniz Sahil Yolu'ndaki çay fabrikasının önünde bariyere çarptıktan sonra denize düşmesi sonucu ölen Ayşe Bayraktar (57), annesi Fatma ve babası Mustafa Bayraktar için Ardeşen'in Armağan köyü Merkez Camisi'nde tören düzenlendi.

Cenaze törenine, ölenlerin yakınlarının yanı sıra Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, belediye başkanları katıldı.

Cenazeler, öğle vakti kılınan namazın ardından aile mezarlığında defnedildi.

Kazada yaralanan sürücü İhsan Bayraktar ile Ayşe Bayraktar'ın tedavisinin Rize Devlet Hastanesinde devam ettiği öğrenildi.

TEDAVİ İÇİN İSTANBUL'A GİDİYORDU

Ardeşen'in Armağan Köyü Muhtarı ve ölenlerin akrabası olan Avni Bayraktar, "Fatma teyzenin ayaklarında uzun süredir ağrılar vardı. Hem tedavi olmak hem de orada yaşayan çocuklarını görmek için İstanbul'a gitmek istedi. Eşiyle birlikte Trabzon'a gidip uçakla İstanbul'a hareket edeceklerdi. İhsan Bayraktar, anne-babasını havalimanına bırakıp, eşi ve ağabeyinin hanımıyla birlikte Trabzon'daki bir hastanede kanser tedavisi gören akrabamız Kemal Bayraktar'ı ziyaret edecekti. Sabah yola çıktılar ve bu kaza oldu. Üzüntümüz büyük" dedi.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan ancak anne-babası ile eşini kaybeden sürücü İhsan Bayraktar'ın 25 yıllık evli olduğu ve çocuğunun bulunmadığı öğrenildi. Yıllarca İstanbul'da yaşayan Bayraktar'ın yaklaşık 5 yıl önce memleketi Ardeşen'e döndüğü ve çay fabrikasında çalıştıktan sonra kısa süre önce emekli olduğu belirtildi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Trafik Kazası 3 Ölü 2 Yaralı