Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi
AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ve beraberindeki heyetle birlikte İl Özel İdaresinin asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Rize İl Özel İdaresi ekipleri, hava şartlarının iyi gitmesi dolayısıyla daha önce planlanan köylerdeki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Bu kapsamda Merkeze bağlı Pazarköy Köyünde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar ve Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı’ya AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Ali Haydar Er ve Ahmet Dokumacı, Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Türüt ve Aydın Bilsel, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, Karayolları 103. Bölge Şube Şefi Ercan Çiçek, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yasin Kavzoğlu ve ilgili amirler eşlik etti.

img_3247-001.jpg

Çalışmaları inceledikten sonra merkez ve diğer bölgelerde de devam eden asfaltlama çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Ayar, İl Özel İdaresinin asfaltlama ekibine ve beraberindeki heyete baklava ikram ederek yapılan çalışmalarda ekiplere başarı diledi.

img_3246.jpg

Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Pazarköy Köyündeki incelemenin ardından beraberinde Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Türüt ve Aydın Bilsel, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yasin Kavzoğlu ve ilgili amirlerle birlikte Dörtyol Köyü merkez yolu üzerinde devam eden asfaltlama öncesi alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

img_3245-001.jpg

img_3248.jpg

img_3251-002.jpg

img_3252.jpg

img_3249.jpg

img_3250.jpg