Rize Milletvekili Hikmet Ayar, KADEM Rize Yönetimi ile bir araya geldi

Rize Milletvekili Hikmet Ayar, KADEM Rize Yönetimi ile bir araya geldi
AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yürütme Kurulu ve eşleri ile Rize Öğretmenevinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Milletvekili Hikmet Ayar, eşi Huriye Ayar’ın eşlik ettiği yemekte, Rize KADEM ailesi ile tanışarak, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Teşkilatlanma, üyelik ve sistemli çalışma konularında tecrübe ve birikimlerini KADEM yönetimi ile paylaşan Milletvekili Hikmet Ayar, “Kadın ve Demokrasi Derneğinin Rizemize güzel hizmetler vereceğine ve birçok kadına ulaşacağına inanıyorum” diyerek desteklerini belirtti.

milletvekili-hikmet-ayar,-kadem-rize-yonetimi-ile-bir-araya-geldi-(3).jpg

KADEM Rize temsilcisi Öznur Günay ise “Toplumun bel kemiği aile, ailenin bel kemiği annedir, kadındır” diyerek KADEM’in misyon ve vizyonu hakkında bilgi verdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından Rize Milletvekili Hikmet Ayar ve eşlerine KADEM Rize Temsilcisi Öznur Günay tarafından çiçek takdim edildi. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile program tamamlandı.

milletvekili-hikmet-ayar,-kadem-rize-yonetimi-ile-bir-araya-geldi-(1)-001.jpgmilletvekili-hikmet-ayar,-kadem-rize-yonetimi-ile-bir-araya-geldi-(4).jpgmilletvekili-hikmet-ayar,-kadem-rize-yonetimi-ile-bir-araya-geldi-(5).jpgmilletvekili-hikmet-ayar,-kadem-rize-yonetimi-ile-bir-araya-geldi-(2).jpg