Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Avcı: “7’li Masa, PKK ve FETÖ’yü Heyecanlandırıyor”

Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Avcı: “7’li Masa, PKK ve FETÖ’yü Heyecanlandırıyor”
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdürürken, vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında beraberinde AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İbrahim Türüt ile birlikte Rize merkeze bağlı Yeşildere Köyü’ne ziyarette bulunan AK Parti Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı burada vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde 6’lı masanın ve CHP yönetiminin ülke politikasındaki tutumunu eleştiren Avcı, CCHP yönetiminin Milli Güvenlik sorunu olduğunu ve 7’li masanın PKK ve FETÖ’yü heyecanlandırdığını kaydederek, “Libya teskeresine, Suriye ve Irak tezkerelerine hayır diyen, yıllarca Ermeni işgali altındaki Karabağ savaşında Türkiye’yi Azerbaycan’a yardım etmekle suçlayan CHP yönetimi milli güvenlik sorunudur. 7’li masanın tavırları ve söylemleri PKK ve FETÖ’yü fazlasıyla heyecanlandırıyorsa, milletimizin neyle karşı karşıya olduğunu görmemiz gereklidir. 14 Mayıs’ta milletimiz doğrunun ve ülkesi için gece gündüz demeden gayret gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaktır” dedi.

muhammed-avci-rize-milletvekili-5.jpgmuhammed-avci-rize-milletvekili-4.jpgmuhammed-avci-rize-milletvekili-3.jpgmuhammed-avci-rize-milletvekili-2.jpgmuhammed-avci-rize-milletvekili-1.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
16 Yorum