Karal Müjdeledi: Rize, Modern Emniyet Müdürlüğü Binasına Kavuşuyor

Karal Müjdeledi: Rize, Modern Emniyet Müdürlüğü Binasına Kavuşuyor
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin Türkiye'nin en modern emniyet binalarından bir tanesine kavuşacağını müjdeledi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapılacak olan yeni hizmet binasının ihale tarihini açıkladı. Milletvekili Karal, Rize’ye yapılacak modern bina ile birlikte Emniyet Müdürlüğü bünyesinde vatandaşlara hizmet veren tüm birimlerin de tek çatı altında toplanacağını ve vatandaşların büyük kolaylıklar yaşayacağını kaydetti.

rizeye-yapilacak-yeni-emniyet-mudurlugu-binasi-guney-cephe-goruntusu.jpg

hasan-karal-028.jpgKaral, Rize’nin Müftü Mahallesinde modern ve yöresel mimariyle inşa edilecek, vatandaşların tüm işlemlerini tek noktada yapabileceği, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde farklı alanlarda vatandaşlara hizmet vermek zorunda kalan birimlerin de tek çatı altında toplanacağı ve uzun bir süre ihtiyaca cevap verecek Rize İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yapımı için 15 Şubat’ta yapılacak olan Rize İl Emniyet Müdürlüğü Ana Hizmet Binası İnşaat Yapımı ve Çevre Düzenlemesi ihalesinin Rize İl Özel İdaresi’nin Engindere Mahallesinde yer alan yerleşkesinde saat 10.00'da yapılacağını kaydetti.

Karal, yöre mimarisine uygun yapılacak olan Rize'nin Yeni Emniyet Müdürlüğü Binasının 5 bin 350 metre kare alan üzerinde 2 katı yerin altında, 5 katı yerin üzerinde olmak üzere toplam 18 bin 248 metrekare kapalı alana sahip olacağını ve 3 yılda tamamlanmasının planlandığını kaydettiği yeni Emniyet Müdürlüğü Binasının hizmete girmesiyle Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 4 ayrı yerde ek binalarda hizmet veren birimlerin de yeni binaya taşınacağını ifade etti.

Yeni bina ayrıca 65 araç kapasiteli otoparka sahip olacak.

rizeye-yapilacak-yeni-emniyet-mudurlugu-binasi-guneydogu-cephe-goruntusu.jpg

rizeye-yapilacak-yeni-emniyet-mudurlugu-binasi-kuzeybati-cephe-goruntusu.jpg

rizeye-yapilacak-yeni-emniyet-mudurlugu-binasi-ustten-gorunum.jpg