Rize Müftülüğü'nden İftar Yemeği

Rize Müftülüğü'nden İftar Yemeği
Rize İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından geniş katılımlı iftar programı gerçekleştirildi.

Yakamoz Restaurant'ta gerçekleştirilen iftar programına; Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Garnizon Komutan Vekili Jand. Yarbay Nedim Selbisu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nebi Gümüş ve Prof. Dr. Adnan Midilli, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Vali Yardımcıları, RTSO Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, Emekli İl Müftülerimizden Haydar Sadıkoğlu, Gürcistan Acara Bölgesi Din Hizmetleri Müşaviri Ahmet Erdem, Batum-Acara Baş Müftüsü Cemal Paksadze ile bölgede görev yapan müftüler, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, daire amirleri emekli din görevlileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kur’an Kursu dernek ve vakıf yöneticileri ve ihtiyaç sahibi aileler katıldı.

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(1).jpg

Geniş katılımın olduğu ve ihtiyaç sahipleri ile hayırseverlerin buluştuğu iftar programı, Batum Merkez Camii Müezzini Badri Vanadze’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in Ramazan mesajının yayımlanması ve Batum-Acara Baş Müftüsü Cemal Paksadze’ın yemek duasıyla devam etti.

İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın, Türkiye Diyanet Vakfı’nın ülke ve ilimiz genelindeki faaliyetlerini sinevizyon gösterimi eşliğindeki anlatımının ardından, Rize Milletvekili Hasan Karal ve Rize Valisi Nurullah Çakır’ın birlik ve beraberlik mesajlarıyla program son buldu.

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(2).jpg

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(3).jpg

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(4).jpg

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(5).jpg

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(6).jpg

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(7).jpg

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(8).jpg

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(9).jpg

rize-muftulugunden-iftar-yemegi-(10).jpg