Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Erbaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hedef Alan Paylaşım

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Erbaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Hedef Alan Paylaşım
Başkomutan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketinde, Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş’ın Başkomutan Erdoğan’ı hedef alan paylaşımı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden Rize Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş’ın resmi facebook hesabından Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan paylaşımı ortaya çıktı. Paylaşımın FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin henüz 1. Ayını doldurmadan ve Başkomutan Erdoğan'ın talimatıyla başlayan Demokrasi Nöbetlerinin son gününde yapılması ise ilginç.

RİZE MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI'NDAN BAŞKOMUTAN ERDOĞAN İÇİN SKANDAL PAYLAŞIM

Erbaş’ın 10 Ağustos 2016 tarihinde kendi hesabından yaptığı paylaşımda üzerinde, “Makarna,kömürle baş komutan olunmaz . Barut kokusudur komutanı, baş komutan yapan …” yazılı  Bağdat Caddesi Forumu'nun fotoğrafını paylaştığı görüldü.

rize-muhtarlar-dernegi-baskani-mustafa-erbas’in-baskomutan-erdogan’i-hedef-alan-paylasimi-ortaya-cikti.jpg

Erbaş’ın paylaşımının Başkomutan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alması nedeniyle kendisine paylaşım dolayısıyla tepkide bulunan  bir yorumcuya “Ben kendi adima atatürkü rahmetle andim makarna kömür benim deyimim değil” şeklinde cevap vermesi dikkat çekti.

mustafa-erbastan-baskomutan-cumhurbaskani-erdogani-hedef-alan-paylasim.jpg

RİZE'DE MUHTARLAR O PAYLAŞIMA TEPKİ GÖSTERİNCE PAYLAŞIMINI KALDIRMIŞTI 

Erbaş, olağanüstü kongre ile yeniden kazandığı Rize Muhtarlar Derneği Başkanlığının ardından Atatürk’ün yaklaşık 100 yıl önce düşman işgalleri İngiliz askerleri için kullandığı “Geldikleri gibi giderler” sözüne istinaden muhalif muhtarları İngiliz askerlerine benzetircesine “Geldikleri Gibi Gittiler” yazılı yaş pastalı paylaşımı muhtarlardan tepki çekmiş, konunun haber yapılmasının ardından ise Erbaş o paylaşımını sayfasından kaldırmak zorunda kalmıştı.

image-20161106215606.jpeg

PAYLAŞIMIN ZAMANLAMASINA DİKKAT... ERBAŞ, PAYLAŞIMINI FETÖ'NÜN DARBE GİRİŞİMİ NEDENİYLE BAŞKOMUTAN ERDOĞAN'IN TALİMATIYLA BAŞLAYIP YİNE BAŞKOMUTAN ERDOĞAN'IN TALİMATIYLA SONA EREN DEMOKRASİ NÖBETLERİNİN SON GÜNÜ YAPTI

Erbaş tarafından Erdoğan'ın hedef alındığı paylaşımın FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Başkomutan Erdoğan'ın aynı gece milletin hakimiyetiyle demokrasiye sahip çıkmaları için vatandaşları sokağa davet ettiği Demokrasi Nöbetlerinin son gününde yapılması dikkat çeken başka bir ayrıntı oldu.

ERBAŞ'IN YÖNETİMİNDE YER ALAN KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI, BAŞKOMUTAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I HEDEF ALAN O PAYLAŞIMA TEPKİ GÖSTERECEK Mİ?

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş’ın ortaya çıkan Başkomutan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili son paylaşımının ardından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketinden Erbaş’ın yönetiminde bulunan Bozkale, At Meydanı, Camiönü, Hamidiye, Muradiye Mesudiye, Yağlıtaş, Halatçılar, Kale, Pehlivan, Muradiye Kömürcüler ve Kaplıca Mahallesi ile Karasu, Pekmezli, Küçükköy, Çaybaşı, Ortapazar, Yenikale, Çimenli, Balıkçılar, Yenigüzelköy, Yolveren, Kırklartepe, Küçükçayır, Yiğitler, Örnekköy, Ketenli, Karayemiş, Taşpınar, Selimiye ve Güzelköy  Köyü muhtarlarınca nasıl bir tepki ile karşılanacağı ve bu köy ve mahalle muhtarlarının Başkomutan’ı hedef alan paylaşımda bulunan Başkan Erbaş’ın yönetiminden istifa edip etmeyeceklerini zaman gösterecek.

ERBAŞ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN İSMİYLE ALAY EDEN SAYFANIN DA PAYLAŞIMINI PAYLAŞTI

Öte yandan Erbaş’ın başka bir paylaşımında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ismiyle alay edercesine açılan “Tayyikatür” rumuzlu hesabın paylaşımına da yer vermesi dikkat çeken başka bir paylaşım oldu.

mustafa-erbastan-recep-tayyip-erdogani-hedef-alan-paylasim.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Erbaş'tan Rizeli Muhtarlara İngiliz İşgal Askeri Benzetmesi