Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Genç’ten Seçmene Çağrı

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Genç’ten Seçmene Çağrı
Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla seçmenlere oy kullanmaları yönünde çağrıda bulundu.

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, Ramazan ayı, Kadir Gecesi ve 31 Mart seçimleriyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Mesajında bu yıl Ramazan ayının yerel seçimlerin de yapılacağı bir aya denk gelmesinin ayrıca önem taşıdığını kaydeden Genç, “Seçimler, demokrasinin en önemli unsurlarından biridir. Bu nedenle, tüm vatandaşlarımızı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanmaya davet ediyorum." dedi.

Genç, önümüzdeki yerel seçimlerin mahalleler ve köyler için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: “Önümüzdeki yerel seçimler, mahallelerimiz ve köylerimiz için kritik öneme sahiptir. Bu seçimlerde, mahallelerimizi ve köylerimizi daha iyi bir geleceğe taşıyacak muhtarları seçme şansına sahip olacağız.

Muhtarlar Derneği olarak, bu seçimlerde tüm muhtar adaylarına ve seçmenlerimize destek olmak için buradayız. Amacımız, adil ve şeffaf bir seçim süreci gerçekleşmesini sağlamak ve mahallelerimiz ve köylerimiz için en iyisini seçmektir.

Seçim günü sandık güvenliğini sağlayarak adil bir seçim yapılmasına katkıda bulunacağız.

Seçimlerimizi, birlik ve beraberlik içerisinde, huzurlu bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle, Ramazan ayınızı ve Kadir Gecenizi tebrik eder, sağlık, sıhhat ve afiyet dilerim.

Hep birlikte, daha güçlü bir gelecek için oyumuzu kullanalım!”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum