Rize Muhtarlar Derneği'nden “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına Destek

Rize Muhtarlar Derneği'nden “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına Destek
Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal, 90 üyeyle birlikte “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” yardım kampanyasına katkı sağladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem”sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına destek sürüyor.

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Sakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem”yardım kampanyasına destek verdiklerini ifade ederek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip lorona virüs (Kovid-19) salgınının ülkemizi etkilemeye başlamasıyla ; bu salgının ekonomik ve sosyal sonuçlarını dünya üzerinde gözlemleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin ve vatandaşlarımızın, bu salgından zarar görmemesi ve zor durumda kalacak vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak için gerekli tedbirleri alarak “Biz Bize Yeteriz Türkiyem”kampanyasını başlatmıştır. Devletin her hizmetinde devletinin yanında olan biz muhtarlar; bu kampanyada en baştan taraf olmuş ve desteklemiştir. Salgın hastalığa karşı çalışmalarda, mağdur vatandaşlara hizmet ve yardımları ulaştırmada tüm gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Sadece bu çalışmalarla kalmayıp, Rize Muhtarlar Derneği olarak 90 üyemizle bu yardım kampanyasına maddi destek vermek üzere gönüllü bağışları toplayıp “Biz Bize Yeteriz Türkiyem”kampanyasının hesabına yatırdık. Bundan sonraki günlerde de bu kampanyaya maddi ve manevi tam destek vereceğimizin bilinmesini isteriz.” dedi.

Sakal, vatandaşların koronavirüs salgınıyla mücadelede Vali Kemal Çeber başkanlığındaki İl Umumi Hıfzıssıha Kurulunun almış olduğu kararlara tam riayet etmesi gerektiğini belirterek, alınan kurallara tam uyumun sağlanmasıyla salgının en hafif şekilde en kısa sürede atlatılmasının sağlanacağını kaydetti.