Rize Müsiad Başkanı Taylan'dan Erken Seçim Açıklaması

Rize Müsiad Başkanı Taylan'dan Erken Seçim Açıklaması
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, 24 Haziran’da yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimine ilişkin açıklama yaptı.

Taylan, yaptığı yazılı açıklamada, iş dünyası olarak üretim ve istihdamın arttırılması ve ülke ekonomisinin ileri taşınması adına çalışmalar sürdürdürdüklerini belirtti.

Bunun da en büyük itici gücünü iç ve dış siyasette istikrar ortamının oluşturduğunu ifade eden Taylan, şunları kaydetti:

"İstikrar ise halkın desteği ile göreve gelmiş güçlü iktidarlarla mümkündür. Türkiye, istikrarı ortadan kaldırmaya ve ülkemizi kaosa sürüklemeye yönelik içeriden ve dışarıdan çalışan tüm şer odaklarına en güzel cevabı aziz milletimizin desteği ile 15 Temmuz'da vermiştir. 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinin ardından 16 Nisan 2017'de gerçekleştirilen referandum sonucunda milletimizin kararıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş onaylanmış ve istikrar ortamı sürdürülmüştür. İş dünyasının ihtiyacı olan istikrar ortamını sürdürülebilmek ve yakın coğrafyamızda cereyan eden siyasi ve fiziki hareketlilik karşısında doğru pozisyon alabilmek adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bir an önce geçmemiz gerekmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu erken seçim kararını iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına son derece olumlu karşılıyoruz. İnanıyoruz ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye'ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. Seçim kararının şimdiden tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz."