Rize Müsiad, Türüt'ü Tebrik Etti

Rize Müsiad, Türüt'ü Tebrik Etti
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve MÜSİAD Üyeleri, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt'e makamında tebrik ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve beraberindeki MÜSİAD Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığına atanan Murat Sadettin Türüt'e yeni görevinde başarılar dileyerek "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Müsiad'ın Rize'de yapmış olduğu çalışmalar konusunda Başkan Türüt'e bilgilendirmede bulunan Dabak’a karşılık Başkan Türüt ise, “Sivil toplum kuruluşları için, toplumumuzun gelişmesi adına sivil toplum kuruluşlarına gereken önemin verilmesi gerekir. Bu kurumlar proje üreten, sorunlara çözüm arayan, bilimsel araştırmalar yapan, hizmet eden ve barışçıl bir yapıya sahiptir. Sektörün güçlü ve zayıf yönlerini önündeki fırsatları ve sektörü tehdit eden unsurları belirleyerek, sektörün kalkınma stratejisi belirlenmesi açısından STK'lar önemli oluşumlardır. Bizde gereken önemi vererek, her zaman sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde olacağız" dedi.

rize-musiaddan-ak-parti-rize-merkezilce-baskani-murat-sadettin-turute-hayirli-olsun-ziyareti.jpg