Rize MÜSİAD Üyeleri Bayram Geleneğini Sürdürdü

Rize MÜSİAD Üyeleri Bayram Geleneğini Sürdürdü
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi üyeleri geleneğini sürdürerek bayramlaşma programıyla bir araya geldi.

MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla geleneksel olarak her yıl yapılan bayramlaşma programı şube binasında gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleşen bayramlaşma programında konuşma yapan MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, “Allah’ın izniyle ve lütfuyla bir mübarek Kurban Bayramı’na daha kavuştuk. Bayramlar, sevinçlerin büyütüldüğü ender zamanlardır. Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da sevinçleri dünya çapında büyütmeli, hüzünleri paylaşmalıyız. Sıla-ı Rahim yaparak, aile ve akrabalarımızın gönüllerini almalı, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleri olarak idrak etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramlarını en içten duygularla tebrik ediyorum. Bayramın ülkemizde güven ve huzur ortamının kalıcı hale gelmesine, son yıllarda bayramlara hep buruk giren İslam dünyasında barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesine; insanlığın barış, huzur ve adaletine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

rize-musiad-uyeleri-bayram-gelenegini-surdurdu-(2).jpgrize-musiad-uyeleri-bayram-gelenegini-surdurdu-(1).jpgrize-musiad-uyeleri-bayram-gelenegini-surdurdu-(3).jpg