Rize MÜSİAD’da Bayramlaşma

Rize MÜSİAD’da Bayramlaşma
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi’nin Geleneksel Bayramlaşma programı, MÜSİAD üyelerinin katılımıyla şube binasında gerçekleştirildi.

MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla geleneksel olarak her yıl yapılan bayramlaşma programı şube binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına  Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammet Avcı, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve MÜSİAD Bakü Başkanı Abdurrahman Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı katıldı.

rize-musiad’da-bayramlasma-(1).jpg

Bayramlaşmada konuşma yapan MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan açıklamasında: “Bu bayramda, giderek yitirdiğimiz sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. Aynı zamanda gündelik hayatın yoğun koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olsun durup düşünmesine, kısır çekişmelerden, anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşarak çevresindekileri fark etmesine, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesini dilerim” dedi.

rize-musiad’da-bayramlasma-(3).jpg

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammet Avcı ise; “Günümüzde Sivil Toplum Kuruluşları özelde ülkemizde, genelde ise dünyada gün geçtikçe önemi artan ve etki alanı genişleyen bir işleve sahip olmaktadır. Şehrimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarımız da bu doğrultuda nitelikli insan yetiştirerek, ilimizin gelişmesine fikir ve proje üretmesine katkı sağlamaktadır. Şehrimiz kalkınması, gelişmesi sadece siyasilerin fikir ve projeleriyle değil, MÜSİAD gibi önemli insan kaynağına sahip Sivil Toplum Kuruluşlarımızın katkılarıyla gerçekleşecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm İslam alemi ve ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine katkı sağlaması duasıyla, Bayramınız mübarek olsun.” dedi.

rize-musiad’da-bayramlasma-(2).jpgrize-musiad’da-bayramlasma-(6)-001.jpgrize-musiad’da-bayramlasma-(4).jpgrize-musiad’da-bayramlasma-(5)-001.jpg