Rize Müsiad'da Dabak Güven Tazeledi

Rize Müsiad'da Dabak Güven Tazeledi
MÜSİAD Rize Şubesi'nin 11. Olağan Genel Kurulunda Başkan Mahmut Dabak, yeniden başkan seçildi. İşte Dabak'ın yeni yönetim kurulu listesi:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi`nin 11. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede Mahmut Dabak, 2 yıldır sürdürdüğü Şube Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

MÜSİAD üyelerinin katılımıyla yapılan MÜSİAD Rize Şubesi 11. Olağan Genel Kurul Toplantısında sinevizyon gösterimi sonrasında açılış konuşmasını yapan Başkan Mahmut Dabak, MÜSİAD’ın kuruluş gayesini özetlediği konuşmasında, “2013 yılında kurulan ve 10’uncu yılını dolduran derneğimiz, Rize’de artık büyük bir aile olarak etkin bir sivil toplum örgütü haline geldi. Bu aile birlik beraberlik ruhu içerisinde yeni dönemde de oluşturduğu sinerjiyle büyük işler planlanmaktadır. Ayrıca, şahsıma gösterilen teveccühten ve derneğimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta kurucu başkanımız olmak üzere önceki dönem şube başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

mahmut-dabak.20150126131238.jpg

Başkan Dabak’ın konuşmasından sonra MÜSİAD Rize Şubesinin 11. Olağan Genel Kurulu icra edildi. Divan Başkanlığını MÜSİAD Rize Şubesi 3. Dönem Şube Başkanı olan Cem Temizel’in, Başkan Yardımcılığını Orhan Arifoğlu’nun, Katip Üyeliğini ise Emsal Topçu’nun yaptığı genel kurulda açık oylama yöntemiyle tek liste olarak girilen seçimde mevcut Başkan Mahmut Dabak yeniden başkanlığa seçildi.

rize-musiad-sube-kongresi-3.jpg

Yeni yönetim ve denetleme kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Mahmut DABAK

Muharrem ÇEPNİ

Taşkın ÇAKIROĞLU

Cemal ALTAY

Sedat ABANOZ

Temel Yaşar HACIÖMEROĞLU

Nurcan MURADOĞLU

Recep TAYLAN

Taner YELKENCİ        

Serkan KARAVİN

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Mustafa HAPELOĞLU

Murat BAKIRCI

Mustafa YILDIZ

Adem AKKUŞ

Mehmet Ali KARAKOYUNLU

Denetleme Kurulu Asıl Üyeler

Talha KÜÇÜKVAR

Mustafa Fatih TOPÇU           

Osman KEÇOĞLU

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler

İbrahim TAŞKIN

Yaşar YILMAZ

İlyas ÖZDEMİR

rize-musiad-sube-kongresi-1.jpg

rize-musiad-sube-kongresi-2.jpg