Rize Müsiad'dan ALTINcı Vefa Programı

Rize Müsiad'dan ALTINcı Vefa Programı
MÜSİAD Rize Şubesi tarafından ‘6. Geçmişe Vefa Geleceğe Saygı’ toplantısı yapıldı.

RİZE MÜSİAD, geçmişi unutmadan geleceği kuruyor...

Geçmiş yıllarda MÜSİAD Rize Şubesinde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunanlarla halen görevde olanları biraraya getirerek, yüksek istişare kurulu niteliğinde buluşturan ‘Geçmişe Vefa Geleceğe Saygı’ toplantılarının 6’ncısı yapıldı.

Toplantıya; MÜSİAD Rize Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Kurucu Başkan Yılmaz Çoruh, ikinci dönem başkanlık yapan Mehmet Erdoğan ve üçüncü Başkan Cem Temizel’in yanı sıra geçmişten bugüne kadar yönetim kurullarında görev alanlar eksiksiz katıldı.

musiad-rize-subesi’nin-‘6.-gecmise-vefa-gelecege-saygi’-toplantisi.jpg

Toplantının açılışında konuşan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, bu toplantının önemine değinerek, tüm eski başkanlar ile şube yöneticilerinin görüşlerini aldı.

Büyük bir aile olan MÜSİAD’ın üyeleri ile olan birlikteliğinin yeni yatırımlara, iş seyahatleriyle beraber yeni ortaklıklara dönüştüğünü ifade eden Dabak, “Geçmişten bugüne kadar Rize’nin işadamları olarak birçok ortak yatırımı gerçekleştirdik. Bu yıl da eğitim sektöründe yeni yatırıma giriştik. Rize’nin öncelikli konusu olan eğitim alanında MÜSİAD’ın yer alması çok önemlidir. MÜSİAD bu çalışmalarıyla hem ilimiz ve bölgemiz ekonomisine katkı sağlamakta, hem de gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel çalışmalarla şehrin sosyokültürel yaşamına kalite kazandırmaya çalışmaktadır.” dedi.

musiad-rize-subesi’nin-‘6.-gecmise-vefa-gelecege-saygi’-toplantisi-3.jpg

Ardından tüm katılımcılar sırayla görüşlerini bildirerek, MÜSİAD’ın Rize’de geldiği noktadan memnuniyetlerini ifade etti. Geçmişte ve bugün MÜSİAD yöneticisi olarak görev alan işadamları, Rize’de MÜSİAD’ın en etkin sivil toplum kuruluşu olduğunu ve bu tür buluşmaların daha sık yapılmasını istedi.

musiad-rize-subesi’nin-‘6.-gecmise-vefa-gelecege-saygi’-toplantisi-2.jpg

musiad-rize-subesi’nin-‘6.-gecmise-vefa-gelecege-saygi’-toplantisi--1.jpg