Rize MÜSİAD’dan Eğitime Yatırım

Rize MÜSİAD’dan Eğitime Yatırım
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi üyeleriyle beraber yapılması planlanan yatırım fizibilitelerini değerlendirmek üzere bir araya geldi.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve şube üyeleri turizm, inşaat, eğitim gibi bir çok sektörde yatırım çalışmalarını görüşmek üzere şube binasında sabah kahvaltısında bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Üyelerin görüşleri ve değerlendirmelerini alındıktan sonra Şube Başkanı Mahmut Dabak, “Bölgemizde MÜSİAD olarak, bir arada durabilmenin avantajını kullanarak ortaklık kültürünün yaşatılması adına üyelerimizin ortaklığıyla 25 milyon dolarlık enerji sektörüne yatırım yapıldı ve proje hayata geçirildi. Ortaklık anlayışının tadını aldık ve bu yöndeki çalışmalarımıza hız verdik. Bölgede eksikliği görülen sektörlerin masaya yatırılması ve üyelerimizin faaliyet göstermiş oldukları ticari alanlara ek olarak farklı sektörlerde de ortak yatırım imkânları oluşturma konusunda AR-GE çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Eğitim konusu her zaman konuştuğumuz ve önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Bu çalışmalar doğrultusunda eğitim sektöründe dershanelerin kapanma süreci ve hükümetin özel eğitime vereceği doğrultusunda özel okul projemiz 2014-2015 eğitim-öğretim yılına yetişecek şekilde yatırımımız son aşamaya gelmiştir” dedi. Başkan Dabak, sözlerinin sonunda eğitimde önceliğimiz insan yetiştirme sonrasında ticaret olduğunu söyledi.

Toplantıya katılan üyeler tek tek düşüncelerini belirterek, üyeler; MÜSİAD işadamlarına yatırım konusunda yol gösterici çalışmalarını takip ettiklerini ve MÜSİAD’ın sivil toplum bilincine yaptığı faaliyetleri takdirle karşıladıklarını söylediler.

musiad’dan-egitime-yatirim.jpg