Rize MÜSİAD’dan Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı Birlikteliği

Rize MÜSİAD’dan Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı Birlikteliği
Rize MÜSİAD tarafından ‘Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı’ toplantısı Güneysu'da düzenlendi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından geleneksel olarak belirli aralıklarla düzenlenen ‘Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı’ toplantısı Rize MÜSİAD önceki dönem başkanları ve şube üyelerinin katılımıyla, Handüzü Tatil Köyü’nde gerçekleştirildi.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Abdurrahman Uzun video konferans yöntemiyle programa katılarak, 14-17 Kasım 2021 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek 25. Uluslar Arası İş Formu (İBF) ve 26-27 Kasım 2021 MÜSİAD Bursa Şubesi ev sahipliğinde ‘Otomotiv Sektörü ve Yan Sanayinin Geleceği’ temasıyla düzenlenecek 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına MÜSİAD üyelerini davet ederek programlar hakkında bilgi verdi.

Üyelerine birlik beraberlik mesajı veren Rize MÜSİAD Başkanı Taner Yelkenci, toplantıdaki konuşmasında, “Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki teşkilat ağımızla üyelerimize fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. MÜSİAD, 320 Milyonluk pazara erişim imkanı sağlayan Asya’nın incisi Azerbaycan’ın sahip olabileceği ticaret ve yatırım potansiyeline dikkat çekebilmek için 14-17 Kasım 2021 tarihleri arasında Bakü'de 25. Uluslar Arası İş Formu (IBF) gerçekleştirilecektir. Kongrede; gıda, tarım, hayvancılık, turizm, enerji, inşaat ve sağlık, sektöründeki ayrıcalıkların anlatılması için sektörel toplantılar, ikili iş görüşmeleri fabrikalara yönelik sunumlar ve ziyaretler yapılacak. Ayrıca Azerbaycan hakkında daha fazla sahip olması ve iş insanları için yeni is fırsatları için ön plana çıkarılması amaçlanmaktadır. Bu amaçla, Kanada, Türkiye, Avrupa, ABD, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ile Rusya’dan 1000 seçkin iş insanı Bakü'de bir araya getirilecektir. Rize MÜSİAD olarak, bu zirveden istifade etmek isteyen üyelerimizle birlikte bizde katılım sağlayarak yerimizi alacağız.” dedi.

Yelkenci'nin konuşmasından sonra toplantıya katılan üyeler tek tek söz alarak, yapmış oldukları ticari faaliyetler ve görev aldıkları kurumlar hakkında bilgi verdi.

Toplantı, MÜSİAD Karz-ı Hasen Sandık üyesi olanlara beratlarının verilmesiyle sona erdi.

rize-musiaddan-gecmise-vefa-gelecege-saygi-birlikteligi-4.jpgrize-musiaddan-gecmise-vefa-gelecege-saygi-birlikteligi-1.jpgrize-musiaddan-gecmise-vefa-gelecege-saygi-birlikteligi-3.jpgrize-musiaddan-gecmise-vefa-gelecege-saygi-birlikteligi-5.jpgrize-musiaddan-gecmise-vefa-gelecege-saygi-birlikteligi-6.jpgrize-musiaddan-gecmise-vefa-gelecege-saygi-birlikteligi-7.jpgrize-musiaddan-gecmise-vefa-gelecege-saygi-birlikteligi-2.jpg