Rize MÜSİAD’dan İstanbul’a Çıkarma

Rize MÜSİAD’dan İstanbul’a Çıkarma
MÜSİAD Rize Şubesi yönetim kurulu ve şube üyeleri, Başbakan Tayyip Erdoğan ile birçok seçkin davetlinin bulunduğu MÜSİAD Genel Merkezinin 22. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

Genel Kurul’da Rize MÜSİAD Başkanı olarak 4 yıl hizmet eden, 3. Dönem Şube Başkanı Cem Temizel’e Başbakan ve Genel Başkan eliyle plaket verildi.

Genel Kurul öncesinde Sektör Kurulu başkanlarının katılımıyla MÜSİAD Genel Merkezi’nde toplantı yapıldı. MÜSİAD Rize Şubesi Sektör Kurulu Başkanı Cemal Altay ile Şube Başkan Yardımcılarından Mehmet Ali Kopuz ve İbrahim Türüt de toplantıya iştirak etti.

65.20130502213622.jpg

Sektör Kurullarının çalışmaları ve işleyişi hakkında bilgiler verilen toplantıda konuşma yapan MÜSİAD Rize Şubesi Sektör Kurulu Başkanı Cemal Altay, “Sektör Kurullarını MÜSİAD’ın en önemli organları arasında görüyoruz. Şube olarak önümüzdeki dönemde İnşaat, Gıda ve Tarım, Hizmet, Tekstil ve Deri, Sağlık, Kimya-Metal ve Maden, Basım-Yayın-Ambalaj ve Reklam, Bilgi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim, Makine, Enerji, Çevre ve Otomotiv sektörleri olmak üzere on üç sektör kurulunu aktif hale getireceğiz. Sektörel projeler geliştirilecek, sektörel zirveler yapılacak ve sektörel raporlar hazırlanması gibi daha birçok konularda önemli çalışmalar yapmayı planlamaktayız.” dedi.

Altay, tüm sektör kurulu başkanları ile sektör kurullarının temsilcilerini 24-26 Mayıs tarihlerinde Rize Şubesi’nin evsahipliğinde yapılacak olan 81. Genel İdare Kurulu toplantısında Rize’de görmek istediklerini vurguladı.

001.20130502213539.jpg

MÜSİAD Rize Şubesi heyeti, daha sonra Eyüp Sultan Camii avlusunda oynanan ‘Peygamber Efendimizin Hayatı’nın konu edildiği tiyatro gösterisini izledi; ardından, Feshane’de yapılan ‘3. Eyüp Rizeliler Günü’ etkinliğine katıldı.

002.20130502213514.jpg

MÜSİAD üyelerinin İstanbul gezisi, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Türkiye’nin en büyük fuarı olan 36. TÜYAP Yapı Fuarına katılarak devam etti. Sektör ile ilgili gelişmeleri ve yeni teknolojileri takip etmek amacıyla yapı fuarını ziyaret eden MÜSİAD heyeti, ayrıca Rize’den Roff çorap markasıyla kısa zamanda Türkiye’de önemli bir çorap markası haline gelen Roff Çorap fabrikasını inceleyerek İstanbul programını tamamladı.

roff.jpg