Rize MÜSİAD’dan Meslek Lisesi Öğrencilerine Tecrübe Paylaşımı

Rize MÜSİAD’dan Meslek Lisesi Öğrencilerine Tecrübe Paylaşımı
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Recep Taylan, beraberindeki üyelerle birlikte Rize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine tecrübe paylaşımında bulundu.

Rize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sınıflarda düzenlenen ‘Tecrübe Paylaşım Toplantısı’na MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Öğrenciler işadamlarının hayatlarındaki tecrübelerini ilk ağızdan dinleme fırsatı buldular.

Programla ilgili değerlendirmede bulunan MÜSİAD Rize Başkan Recep Taylan, “Ülkemizin özelliklede bölgemizin ara eleman sıkıntısı çektiği bu dönemde Meslek Liselerine ve bu okullarda okuyan öğrencilerimize her zamankinden daha fazla destek vererek nitelikli işgücünün artmasına katkıda bulunmalıyız. Bu anlamda MÜSİAD olarak, yakın zamanda iş hayatına atılacak öğrencilerimizi motive etme ve iş hayatına hazırlanmaları açısından  yaşamış olduğumuz tecrübelerimizi aktardık ve yanlarında olduğumuzu, okulda teoride öğrenmiş oldukları bilgileri uygulamadaki şekliyle göstermek için işletmelerimize davet ettik. Meslek Liselerimizle yakın ilişki içerisinde olup, bu tür tecrübe paylaşımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Taylan ayrıca Okul Müdürü Haydar Çakır ve bölüm öğretmenlerine çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

musiad’dan-meslek-lisesi-ogrencilerine-tecrube-paylasimi-(2).jpgmusiad’dan-meslek-lisesi-ogrencilerine-tecrube-paylasimi-(3).jpgmusiad’dan-meslek-lisesi-ogrencilerine-tecrube-paylasimi-(4).jpgmusiad’dan-meslek-lisesi-ogrencilerine-tecrube-paylasimi-(5).jpg

musiad’dan-meslek-lisesi-ogrencilerine-tecrube-paylasimi-(6).jpgmusiad’dan-meslek-lisesi-ogrencilerine-tecrube-paylasimi-(7).jpgmusiad’dan-meslek-lisesi-ogrencilerine-tecrube-paylasimi-(8).jpgmusiad’dan-meslek-lisesi-ogrencilerine-tecrube-paylasimi-(1).jpg