Rize Müsiad'dan Rize'ye Dev Projeler

Rize Müsiad'dan Rize'ye Dev Projeler
Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Hasan Kiraz ve beraberindekiler MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak'ı ziyaret etti. Zİyarette Dabak, Rize için dev yatırımlardan bahsetti.

Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Hasan Kiraz, beraberinde İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Alican Doğan ve İŞKUR Eğitim Uzmanı İbrahim Büyük ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak’a “Tebrik ve Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu. Aynı gün Dabak’ın ziyaretçileri arasında Rize Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Müdürü Sadri Karaömeroğlu ve Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca da yer aldı.

rize-iskurdan-rize-musiada-ziyaret-1.jpg

İŞKUR’un faaliyetleri hakkında bazı açıklamalarda bulunan Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Hasan Kiraz, Rize’de sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İlimizin kalkınması STK’ların birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasıyla mümkün hale gelecektir. Bu aşamada Rize’de STK’ların birlik içerisinde birçok projede yer alması bizleri memnun etmektedir.” dedi.

rize-iskurdan-rize-musiada-ziyaret-3.jpg

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Dabak ise İŞKUR’un Rize’deki işsizliği azaltacak birçok önemli projeyi hayata geçirerek uygulamasının Rize için atılan önemli adımlar olduğuna vurgu yaparak MÜSİAD’ın Rize’de havaalanı yapılması isteklerini yineledi. Dabak ayrıca havaalanı projesinin dışında Rize için önemli projeleri olduğunu, Rize’de yapılması istenen alışveriş merkezinin çok yönlü olması gerektiğini ve içerisinde ticari faaliyetlerin dışında sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin de yer alacağı dev bir AVM yapılması gerektiğini söyleyerek MÜSİAD Rize’nin, Rize için fayda sağlayacağına inandıkları turizm, sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alandaki diğer projelerini ise ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

rize-iskurdan-rize-musiada-ziyaret-2.jpg