Rize MÜSİAD’dan "Şirketlerde Dijital Dönüşüm" Projesi

Rize MÜSİAD’dan "Şirketlerde Dijital Dönüşüm" Projesi
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi, üyelerine, üye firması çalışanlarına, kamu çalışanları ve meslek lisesi öğrencilerine yönelik eğitim düzenliyor.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 2019 Yılı Teknik Destek Programı desteğiyle yürütülen ‘Şirketlerde Dijital Dönüşüm’ projesi kapsamındaki eğitim programı Dijital Dönüşüm Lideri – Bilgi, BAV, IKU Akademisyen Kozan Demircan’ın sunumuyla MÜSİAD eğitim salonunda başladı.  MÜSİAD üyeleri, firma çalışanları, kamu yöneticileri ve meslek lisesi öğrencilerinin katılımıyla beş gün sürecek eğitimde; Dijital Pazarlama, Kampanya Yönetimi - Dijital Dönüşüme Uyum, E-Ticaret Uygulamaları, İletişim, Hizmet Kalitesi ve Kurumdaşlık, Sosyal Medya Okur Yazarlığı, İşletmelerde Sosyal Medyanın Etkin Kullanımı konuları ele alınacak.

Eğitimin ilk gününde MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan eğitime katılan kişilere yönelik yapmış oluğu açılış konuşmasında, “Değişen dünyada günümüz şartlarına ayak uydurmamız gerekmektedir. Sosyal medyanın yaygınlaşması ve e-ticarette sürekli yapılan inovasyonlarla beraber, ticaret günümüzde farklı bir boyut kazandı ve e-ticaret kaçınılmaz bir gereklilik haline geldi.  Rekabetin giderek arttığı ticarette işletmelerimizi buna hazırlamalıyız ve bunun için işletmelerimizde gerekli entegrasyonu sağlamalıyız. Bizlerde MÜSİAD olarak iş adamlarımıza, işletmelerimizde ki çalışanlarımıza, kamu kurumlarımızdaki çalışanlarımızı bu açıdan hazırlamak adına bu konuda bir eğitim düzenlemeyi ihtiyaç olarak gördük. MÜSİAD bir okuldur ve bu anlamda eğitim her zaman önceliğimiz olmuştur. Önümüzdeki günlerde yapmayı planladığımız eğitim takvimimizi oluşturulduk bu ve buna benzer eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir.” dedi.

rize-musiad’dan-sirketlerde-dijital-donusum-projesi-(1).jpgrize-musiad’dan-sirketlerde-dijital-donusum-projesi-(2).jpgrize-musiad’dan-sirketlerde-dijital-donusum-projesi-(3).jpgrize-musiad’dan-sirketlerde-dijital-donusum-projesi-(4).jpgrize-musiad’dan-sirketlerde-dijital-donusum-projesi-(5).jpgrize-musiad’dan-sirketlerde-dijital-donusum-projesi-(6).jpg