Rize MÜSİADlı İşadamları Ayder'de Toplandı

Rize MÜSİADlı İşadamları Ayder'de Toplandı
MÜSİAD Rize Şubesi'nin 5. Geçmişe Vefa Geleceğe Saygı Toplantısı Ayder’de yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi tarafından düzenlenen ‘5. Geçmişe vefa geleceğe saygı’ toplantısı Ayder Yaylası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; Şube Başkanı Mahmut Dabak, 2. Dönem Şube Başkanı Mehmet Erdoğan, 3. Dönem Şube Başkanı Cem Temizel, Mehmet Ali Kopuz, İsmail Bostan, İbrahim Türüt, İbrahim Aslıyüksek, İshak Karahan, Ecz. Taşkın Çakıroğlu, Cemal Altay, Temel Yaşar Hacıömeroğlu, Temel Ali Uzun, Ahmet Özyürek, Şaban Yıldız, Mehmet Ali Mert, Ömer Uzun, Emsal Topçu, Recep Ali Avcı, Nurcan Muradoğlu ve Mustafa İslamoğlu katıldı.

Geleneksel olarak yapılan ve kuruluşundan bugüne kadar MÜSİAD Rize Şubesinde Başkanlık ve yöneticilik yapmış üyelerin katılımıyla ‘5. Geçmişe vefa geleceğe saygı’ toplantısında geçmişten bugüne kadar MÜSİAD Rize Şubesinde yöneticilik yapan işadamları bir araya geldi.

5.-gecmise-vefa-gelecege-saygi-toplantisi-ayder’de-yapildi.jpg

MÜSİAD Rize Şubesinin kuruluşundan bugüne yapılan çalışmaların konuşulduğu ve 2014 yılı çalışma takviminin masaya yatırıldığı toplantıda üyeler tek tek söz alarak fikir ve önerilerini beyan ettiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, “85 MÜSİAD, 50 Genç MÜSİAD olmak üzere 135 üyesiyle Rize’de iş dünyasına hizmet etmeye devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz bu toplantılarla, geçmişten günümüze derneğimizde başkanlık ve yöneticilik yapmış üyelerimizin bilgilerinden ve tecrübelerinden istifa ediyor, sizlerden almış olduğumuz bu güzide emaneti daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Bu anlamda kar kış demeden toplantımıza iştirak eden üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Yaklaşık 4 saat süren toplantıda şube tarafından hazırlanan öneri ve anket formları doldurulduktan sonra toplantı sona erdi.