Rize Neden Bir Bursa Bir Trabzonspor Olmasın

Rize Neden Bir  Bursa Bir Trabzonspor Olmasın
Ç.Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı: Rizespor, "Neden bir Bursaspor neden bir Trabzonspor gibi olmasın" dedi.

Geçen hafta kendi evinde Antalyaspor’a son dakika golü ile mağlup olan Çaykur Rizespor’un yönetim kurulu üyesi Mustafa Baltacı, “Aldığımız mağlubiyet bizi üzdü ama oynanan futbol bizi mutlu etti” dedi. Baltacı, ayrıca, liderliğin Rizespor'a yakıştığını ifade ederek "Hedefimiz ligde kalıcı ve başarılı olmak. Neden bir Bursaspor neden bir Trabzonspor gibi olmayalım." dedi.

Lige verilen aranın ardından futbolcuların yarın tekrar toplanıp çalışmalarına başlayacağını belirten Ç.Rizespor’un yönetim kurulu üyesi Mustafa Baltacı “Geçen hafta maalesef bir futbol kazası yaşadık. Aldığımız mağlubiyet bizi elbette çok üzdü. Ama iyi futbol oynadık bundan dolayı taraftarımızda bizde mutluyuz. Beraberliğe razı bir Antalya takımı karşısında kaybettik. Eğer kazansaydık ligin liderlerinden biri olacaktık. Açıkçası liderlikte bizim takıma çok yakışıyor. Hedefimiz ligde kalıcı ve başarılı olmak. Neden bir Bursaspor neden bir Trabzonspor gibi olmayalım. Üst sıralara oynayan bir takım oluşturduk. Bu sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Futbolcularımız teknik heyetimiz burada olmaktan çok mutlu. Hep beraber taraftarımızla el ele verirsek mutlu sona ulaşırız” diye konuştu.

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini de belirten Baltacı “Önümüzde iki deplasman maçı var. Bu maçlara hazırlanmak için süremiz de uzun. İlk olarak Beşiktaş ve sonra Eskişehir’in konuğu olacağız. İki deplasmandan da en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum” dedi.